Jolie, ja tez kupilam - w sumie w ciemno - ale mysle, ze sie przydadza, skoro tak o nich pisza producenci... a nie kosztuja duzo, wiec lepiej sie zaopatrzyc, ja kupilam 5 par - komplet w formie majtek i 2 pary jakby szorty... no i do tego podklady poporodowe - 4 paczki po 10 szt...
Ja tez kochane kupiłam te zwykłe lecz zakupiłam jedno opakowanie tam jest chyba 7 szt,ale z tego co czytam bede potrzebowała zdecydowanie więcej tego,wiec musze dokupić jeszcze z 2 paczki
Mi polozna poecila pieluszki BELLA BABY pak. po 10 szt - niby podklady poporowdowe, ale na opakowaniu jest napisane, ze to pieluszki. Cena 3,39zł /op... kupilam 4 paczki.
Anulka ja tez wczoraj na zakupach kupiłam te podkłady belli,koleżanka mówiła ze są najlepsze.
Witam
No i goscia mielismy dzis w wyrku,synal po 1 w nocy przywedrowal do nas.
No ale ten gosc to taki milusi tak wiec mu wybaczam
Anineczka fajnie mieć takiego gościa w nocy,musi byc to bardzo miłe

Ja tez juz bym chciala zeby moj syneczek przychodzil w nocy do mamy sie przytulić,wtedy człowiek czuje się tak potrzebny i kochany musi być to nieziemskie uczucie :-)
sweetkarola witaj na forum,napisz cos o sobie,i dzidzi....
Pati odnośnie zzo mnie strasznie nastraszyli i ja bym sie nie zdecydowała ale oczywiście to indywidualna sprawa kochanie,.
Ja wczoraj porzegnałam moją przyjaciółkę na lotnisku,kurcze jak ten tydzien szybko zleciał cholerka,ale mowila ze jak urodze mam dac znac i wpadnie na 3 dni bo ponoc otwierają szybkie linie.
Ja wczoraj byłam na zakupach i kupiłam wszytsko poza poszewką na kołderkę i podusie oraz koszulą do szpitala aaa i staniczek mam jeszcze do kupienia.Jestem szczesliwa ze wszytsko juz mam w domku.No i co najważniejsze wybrałam i zamówiłam wózek x-landera Xa sportówka pomarańczowa a gondola i fotelik zielona+torba+pokrycie na nózki do sportówki(całość 1700zł)2 lata gwarancji piekne zywe kolory.Takze jestem szczesliwa.

Mam do was prośbe co myslicie na temat tego termometru
AEG Termometr DOUSZNY* pomiar 1 sekundowy ZOBACZ! (245382929) - Aukcje internetowe Allegro
bo cena wydaje sie atrakcyjna.