anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Wlasnei rozmawilam z przyjaciolka odnosnie wozkow... i zgupialam

...ma synka 14 miesiecy i jakies pol roku temu kupila spacerowke, wczesniej miala wozek wielofunkcyjny... a to wszystko dlatego,ze byl ciezki... wazyl k.16kg... a obecna spacerowka k.6...
No i nie wiem, ja do tej pory myslalam, ze stelaz 10kg + zakladane czesci (gondolka k.4, spacerowka k.4, fotelik 2-3kg) to wersja lekka... w koncu tyle srednio waza wozki dobrych firm...
Jak to jest? Ile waza Wasze wozeczki?

...ma synka 14 miesiecy i jakies pol roku temu kupila spacerowke, wczesniej miala wozek wielofunkcyjny... a to wszystko dlatego,ze byl ciezki... wazyl k.16kg... a obecna spacerowka k.6...No i nie wiem, ja do tej pory myslalam, ze stelaz 10kg + zakladane czesci (gondolka k.4, spacerowka k.4, fotelik 2-3kg) to wersja lekka... w koncu tyle srednio waza wozki dobrych firm...
Jak to jest? Ile waza Wasze wozeczki?
My bylismy bardzo zadowoleni ze swojego wielofunkcyjnego, ale ze wzgledu na to, ze latamy do Polski, kupilismy tez lekka spacerowke, zeby sie nie szarpac na lotnisku i na zakupach, gdzie wielofunkcyjny wozek zajmowal nam caly bagaznik no a jak sie robi zakupy raz w tyg. to jest to jednak maly problem;-)