reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
joł wieczorowo-nocowo

nie było mnie tak długo :-D:cool2: bo jak pralka naprawiona to sie ostro za pranie wziełam
od sasiadow z dołu pozyczyłam suszarke i teraz nam pachnie w mieszkanku bo obie wypełnione na maxa stoja :happy:

a za dnia latałam z nimi po podworku ..dokladnie za słoncem :-D
4 pralki zrobiłam,jestem z siebie dumna heheee
dla Hani pierwsza tura poszła,jutro druga
gondola wozka wyprana jeszcze buda mi została :tak:

do spzitala dla siebie poprałam

co mnie przeraza?? wizja jutrzejszego prasowania :szok::sorry2::shocked2::sorry2:
bo nie ma czasu odkładac na ZAŚ oj nie ma :no:

Hani dałam popalic,no i sobie tez,bo chatke sprzatałam
normalnie Karol sie mnie pytał co mi dzisiaj jest :cool2:
jak co?? syndrom wicia gniazda hahaaaa :-D:-D:-D

Lilka
moja spi to se siedze;-)
Moj maz jest Szwajcarem a imiona wlasnie chcielismy takie raczej uniwersalne;-)
Jakby byly 2 cory to tez bylaby Hania, mezowi sie badzo podoba to imie;-)

Ladina a mi imie Vincent cholernie sie podoba :tak:
kojarzy mi sie z mega przystojniakiem :cool2:
Gustaw najmniej...Gucio :sorry2: hehee no ale kwestia przyzwyczajenia
ja bym wybrała Vincenta i Wilhelma :tak::cool2::cool2::cool2::cool2:

Wlasnei rozmawilam z przyjaciolka odnosnie wozkow... i zgupialam:laugh2::laugh2::laugh2: ...ma synka 14 miesiecy i jakies pol roku temu kupila spacerowke, wczesniej miala wozek wielofunkcyjny... a to wszystko dlatego,ze byl ciezki... wazyl k.16kg... a obecna spacerowka k.6...

No i nie wiem, ja do tej pory myslalam, ze stelaz 10kg + zakladane czesci (gondolka k.4, spacerowka k.4, fotelik 2-3kg) to wersja lekka... w koncu tyle srednio waza wozki dobrych firm...

Jak to jest? Ile waza Wasze wozeczki?

Anulka wozkeim sie nie przejmuj bo te wielofunkcyjne to wszystkie są klocki!!
potem i tak (zazwyczaj) ludziska kupuja spacerowki bo są lzejsze
zreszta w praniu sama zobaczysz
mi np. wielofunkcyjny był za ciezki,nie mogłam go wniesc na 1pietro
i ledwo do duzego bagaznika nam wchodzil
ale pozatym swietnie sie sprawdzil
to z zalet wielofunkcyjnych :-p:-)

Nasz wozek waży 19 kg (cały wózek czyli w wersji głębokiej z tą gondolką i spacerówką zarazem) :baffled: mam z TAKO. To spora waga ale mieszkamy na wsi w domciu i nie musze nigdzie z nim wysoko wychodzić, a jak sie go żłoży to spokojnie go sama wrzucę do bagażnika autka.
Poza tym chcialam na pompowanych kołach bo lepiej się nimi jeżdzi po wsi ;-) a jak take koła to waga od razu duża.
Narazie jestem zadowolona ale zobaczymy jak zaczne nim jeździć. Mnie sie podobał tez wózek a męzowi jeszcze bardziej.
Poza tym przesądziła cena. Za ten wózek wielofunkcyjny dałam 690 zł + 160 fotelik do kompletu do auta.

Elbra ja mialam dla Mili TAKO NATALIE:-):-)
wielki,ciezki ale ma wiele fajnych bajerów :tak:
ogolnie wspominam wozeczek z sentymentem
no i mimo ze duzy,to jednak nie przypomina czołgu
pamietam ze u mnie w miescinie to wszystkim sie podobał, i nie arz ludzie sie odwracali na ulicy za nim :-p

wiadomosc dnia

odzyskalismy depozyt!!!!!!!!!!!:-):tak::szok::-):tak::szok::-D:-D:-D:-D:-D

oczywiscie gosciu znowu zapomniał,ale Karol po pracy pojechał i dupek nie mial wyjscia :-)
takze 15 listopada podpisujemy umowe i ...sie wprowadzamy :-)
mhmmm niech te 2 tygodnie szybko mijają

Hello!

Jutro idę do ginki na 17:00 i dowiem się co i jak z tą cesarką. Trzymam się kurczowo daty 18 października, tak jakoś mi się spodobała ;-) no ale suwaczek odlicza mi do daty 22 października bo ta data też jest brana pod uwagę. Wszystko się jutro wyjaśni :tak:

Wczoraj przyszły mebelki do pokoju chłopaków tzn łóżeczko dla Wika, składaliśmy je do 2 w nocy... w piątek mój mąż ma wolne więc ustawimy wszystko już tak jak powinno być. Ogarnia mnie szał wicia gniazda :szok:

Lilka super że odzyskaliście depozyt! :-D Mnie moja mami wyręczy w praniu i prasowaniu ciuszków, ufff. Jeden kłopot mniej... :-)

Anulko wiesz co moj wielofunkcyjny wózek niby waży mało bo 11 kg w opcji sama spacerówka, ale jak tylko Igor wyrośnie z gondoli chyba kupię lekki wózeczek 5-6 kg ;-) to bardzo ułatwia życie :-)

Women no to cudownie że mały tak ładnie waży :-)

Misia :cool2::cool2::cool2::cool2::cool2: I'm 18 pazdzirnika :rofl2::rofl2::-D:-D:-D:-p
i cholernie mnie cieszyło ze 18-stego mialam 18-stke :rofl2::rofl2::-D

widze ze tez masz syndrom wicia gniazda
wklej potem fotki pokoiku
kurcze u nas Mila jeszcze pospi w swoim lozeczku jakis czas

tutaj dostalismy od znajomej lozeczko po jej corce,a ze mają tu zazwyczaj dłuzsze lozeczka niz w PL to Mila ma ful miejsca :tak:

przez cholernie duzy depozyt na nowe mieszkanie musimy odwlec zmiane Milenkowych mebelków
a jzu mielismy upatrzone...no cóż

chyba zaraz pojde spac bo cos czuje ze zaraz zasne nad klawiaturą:happy:

witajcie mamusie!

nie zagladalam dzis i widze ze duzo zaleglosci, z gory przepraszam ale nie nadrobie teraz:zawstydzona/y:
bylam na zajeciach na mojej uczelni ,jeden przedmiot to warsztaty z tanca wiec mozecie sobie tylko wyobrazic mnie z brzuchalem tanczaca uklady taneczne i rock&rolla:-Dniestety musze chodzic na te zajecia ,nie obchodzi mojego wykladowce ze mam zwolnienie od lekarza do pracy i ze mam sie oszczedzac, ehhh, zaczynaja sie schody na studiach:dull:
Jutro mam USG wiec napisze jak tam z Marysia:-p juz sie nie moge doczekac:blink::blink::blink::-):-):-):rofl2::rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry