reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
motylinek sliczne corcie, boshe tak slodko razem wygladaja:-D

biedna larvunia,miejmy nadzieje ze bedzie dobrze i jeszcze wytrzyma:tak:
anulka to ty mialas skurcze na KTG 53 a larvunia 38-45 i lezy w szpitalu na podtrzymaniu to jak to jest w koncu z tym KTG????:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

...hmmmm, no wlasnie nie wiem... wiem ze Larvunia ma skrocona szyjke... a mnie dzis nie badano... wiec nie wiem...
ale dziewczyny jak to jest z tym KTG? 53 to duzo? Bo ja lezac po d KTG czulam te skurcze, ale wieczorem mam zdecydowanie mocniejsze...:szok::szok:

reklama
Ja dzis skonczylam prasowanie:-):-) - juz wszystko porane i poprasowane:tak::tak::tak: ...potem wgramolilam sie z mezulkiem na gore po drabinie (schody maja byc 10.10.07):-p:-p
i poukladalismy ciuszki w komodzie... i w ogole juz wszystko gotowe... pokoik czeka... a oprocz tego w naszej sypialni stoi gotowa juz kolyska...;-);-);-)

och... moglabym tam siedziec i patrzec...:-D:-D:-D a jak beda juz schody to chyba to bedzie moj ulubiony pokoj:-D:-D

hej wieczorowo

bylismy w centrum handlowym, i kupilismy pare rzeczy do domku
dokładnie do kuchni :-p ale mam bzika na tym punkcie :cool:

no i Milence kupilismy takie klocki drewniane kolorowe jak my byłysmy małe to chyba tylko takie były, i mamy juz zaliczone rodzinne układanie budowli :-):-)

ach stare czasy sie przypominają:happy2:

Karlos oglada cos o duchach-uwielbia takie historyjki a ja tutaj :happy:

jest ktos jeszcze??

Anulka KTG pokazuje skurcze od 0-100%
wiec mialas całkiem porzadny skurczyk
ale jesli cie nie bolało to znaczy ze macica trenuje do finiszu :tak:

pamietam jak na porodówce mnie polozyli to mialam skurcz 34% i mialam dosc:confused2:
a jak na patologii lezałam to mialam skurcze po 60 pare % i nic nie czułam...wiec róznie to bywa

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry