reklama

Listopad 2007

• Starter tematu Starter tematu anetas
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Och... ale Pati poszlo piorunem:-D:-D:-D ...godzinka i juz:-):-)

...a chyba nawet miala anastazjologa umowionego, a tu bez znieczulenia...:tak::tak::tak:
Super:tak::tak::tak::tak::tak:

och, ale pewnie tak szybko, bo to kolejna ciaza, takze nie mam zludzen - pierwszy porod swoje musi trwac...:crazy::crazy:

Dobranoc:tak:

reklama
Dzień doberek:-)

PATI I MARCELKU OGROMNE GRATULACJEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!
:-)

Przespałam całą nockę nawet bez wstawania siku:-) hehehe
także nie jest źle:-)
mój maluszek tez sie nie spieszy z wyjściem na świat:-) mam tylko nadzieje że szcześliwie ominiemy datę 1 i 2 listopada:-)
Ginka powiedziała mi wczoraj że kolejna wizyta 5 listopada:-) heheh ciekawe czy dotrwam:-)

Pogoda za oknem wstrętna nic się nie chce...
ide na jakieś śniadanko:-) tylko niewiele w tej lodówce jest:-( musze mężusia wyciągnąć na zakupy;/

Dzien dobry!!
melduje sie z rana!!
Misia i pati SERDECZNE GRATULACJE!!Zazdroszcze wam jak cholera,no i sie troche obawiam co do mojego rozwiazania :tak:

Sabina-ja juz po sniadanku, a jezeli chodzi o date to ja mam termin wyznaczony na 1.11 i tez mam nadzieje,ze omine,no ale mam chyba przeczucie,ze to bedzie po niz przed terminem.
oto moj gg 3091251 jakbys miala chwilke i mogla mi przeslac instrukcje jak wstawiac te buzki z incredit mali:sorry:

Strasznie chce miec juz malenstwo przy sobie-samotnosc i siedzenie w tym domu mnie juz dobija!!!
Mam nadzieje,ze nie zaczne gadac sama do siebie,hehehe!!
pozdrowionka mamuski i do pozniej!!

dziewczyny!!
widzialam zdjecia misi malenstwa no i az sie wzruszylam (zartuje-ryczalam jak bobr)-juz tez chce miec moje malenstwo-a tu jeszcze to czekanie :-(

mam nadzieje,ze to hormony-bo takie zachowanie raczej normalne nie jest :no:

buzka,pa!!

P.S.Gdzie sa wszyscy?????
Wstawac spiochy!!!!

hej dziewczynki
gratuluję kolejnych dzidziusiów już na tym świecie i mam ogromną prośbę... utwórzcie wąteczek ze zdjęciami Waszych maleństw... wiem,ze macie jakiś zamknięty a chętnie bym poznała Wasze dzieciaczki... jak zawitałam na to forum to Wy byłyście na samym końcu listy... a teraz nadchodzi już Wasz czas:tak::-)
pozdrawiam i życzę lekkich rozdwojeń:laugh2:

pati GRATULUJE Z CALEGO SERCA!!!!:-)
ale szybko poszlo:-) niestety pierwiastki raczej dluzej sie mecza wiec nawet sie nie ludze:zawstydzona/y:
Kiepsko sypiam ostatnio, juz brzuszek wielki i niewygodnie mi w kazdej pozycji, a nie mam ich za wiele:-p nie spie wogule na prawym boku bo tam malenstwo trzyma sobie nozki i bardzo jej sie nie podoba jak je mamusia przygniata:sorry: zostaje wtedy przez moje dziecko skopana az po same zebra:sorry:
Spie na plecach- ale po pol godzinie boli kregoslup- na lewym boku juz mam prawie odlezyny:baffled::-pa do rozwiazania jeszcze miesiac:eek::eek::eek:
Zaraz mezus przyjezdza z pracy zeby zawiesc mnie do mamy-boi sie mnie zostawiac sama w dzien, ehhhh panikarz jeden:-p ja i tak wiem ze nie urodze wczesniej niz mam zaplanowane, niestety:-( a moze i lepiej-kazdy tydzien dla malenstwa jest teraz wazny wiec dziewczynki -trzeba sie pomeczyc jeszcze:tak:

Witam wszystkie Mamusie!
Piszę w tym wątku po raz pierwszy, ale czytam go już od jakiegoś czasu. Na początek gratuluję Misi i Pati!
Ja mam termin na 24 listopada. Będzie córcia. Widziałam, że dziewczynek u naszych mam jest mniej, więc się przyczynimy do powiększenia statystyk :-D
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry