reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Odsłoniety brzuszek też mi sie nie podoba:no:
Co do luteiny dopochwowej i duphastonu to miedzy nimi nie ma wielkiej różnicy. Z tym ze moja gin bardziej była jednak za duphastonem.

reklama
Odsłoniety brzuszek też mi sie nie podoba:no:
Co do luteiny dopochwowej i duphastonu to miedzy nimi nie ma wielkiej różnicy. Z tym ze moja gin bardziej była jednak za duphastonem.

ja z Milenka miałam ciaze na podtrzymaniu i m.in. mialam Luteine dopochwowo.....powiem tylko ze starsznie zaczeło mnie tam swedziec :baffled::baffled: brrr
dostałam jakiegos podraznienia i potem mialam Luteine zalecana pod jezyk doustnie
ale nei dosc ze to cholerstwo njei chciało sie rozpuszczac to było do tego obrzydliwe :baffled:

Jagoda ja uwazam ze ciaza to piekny stan i nosze ciuszki ktore sa dopasowane i ładnie brzuszek eksponuja bo w luznych czuje sie jeszcze szersza i wogole jak w worku na pyry :baffled:

mojej mamie kiedys Karol dał zdjecia do albumu jak byłam juz 2 tyg. przed porodem i....nie chciała tych zdjec :szok:
powiedziała ze ona swoje z ciazy wszystkie podarła bo okropnie nie podobaja jej sie kobiety w ciazy....przyznam szczerze ze zrobiło mi sie przykro :zawstydzona/y:
ale K. jej wdusił te zdjecia i ma....

dziewczyny witam popoludniowo..... :cool2:
kurna jaki skwar.... zazdroszcze deszczu..... ide zaraz do wanny bo juz nie daje rady :baffled:

Wiecie co...,zalozylam rano bluzeczke na ramionczka, przylazlam do domu i szok :eek: ..... i kurna cala jestem w drobnej wysypce jakiejs :szok: Kurna, od szyji do cyckow:eek::szok: co jest?? od slonca czy uczulenie na cos innego? jeszcze rano nic nie mialam :-(

Dziewczeta jutro mnie nie bedzie caly dzionek. Jade do dziadka ok 200km od gorzowa.... w szpitalu- zawal :-(. Juz za Wami tesknie...

anulka a Ty dwa dni ciszy, juz zaczynalam sie martwic..... prosze wpisac sie do kontaktow :-) tak na wrazie W.

Co do moich fotek w majtolkach w koronke to dzis nie mam weny do foteczek, wroce jutro od dziadka to porobie....
ide do wanny..............

Larvunia domyslam sie ze to co ci wyszło to dzieki ciazy :happy:
czytałam pare arzy ze w ciazy nie za bardzo mozna sie opalac bo moga wyjsc na ciele jakies plamki

mi wychodziły ale po ciazy znikły

Witam popołudniowo... u nas skwar. Ledwo żyję. Jeszcze w aucie padła klimatyzacja i naprawią to dopiero w poniedziałek... także odstawiam grata pod blok i niech sobie stoi do pon.

Co do luteiny, ja biorę pod jezyk. Jest obrzydliwa a jeszcze kilka miesięcy mam to brać...

Zaraz uciekam, bo ledwo zyję od tego upału... aż się boję co będzie w lipcu...

marze o jakiejs chmurce ktora przyniesie deszczyk ;-)dobrze, ze wiaterek jest..., ale jak nigdy tesknie za deszczykiem :tak:

Tak, to co mi wyskoczylo to dzieki ciazy i sloncu. Mam nadzieje ze to zniknie szybciej niz po urodzeniu.
bira tez bym chcial autko odstawic na jakis czas, ale pracowac trzeba, niestety.

Czuje mocne motylki.... :eek:... :-D:-D:-D Jak myslicie jak nam upalnie w takie dni to dzidzi tez? Czy chlodza sie w wodach plodowych? :confused::happy:

Spotkalam dzis kolega, ktorego nie widzialam jakos od 3 miesiecy. Zdziwil mnie, ze juz taki brzusio mam. Zrobil oczy, poglaskal brzuszek.... jak z textem "wiekszy jak na 15 tydz brzusio?" (jego zona ma 2 dzieci wiec sie zna) a on z textem "brzusio?? jakie Ty masz cycki!!" .....:eek: No zatkalo mnie :-D No ale nie bede ukrywac, ze "uroslam" odrazu hie hie hie... :cool2::-D:tak:

...Ja tez padam przez ten upal:confused: ...masakra...

dzis ubralam koszulke na ramiaczkach - bawelniana - obcisla, super eksponuje brzuszek... ale jestem dumna:-D ...a tak w ogole to brzuszek urosl mi z dnia na dzien:laugh2: ...byl niewidoczny i w ciagu 2-3 dni cud... maly arbuzik... no moze duzy melonik:-D

reklama
dziewczyny...:-D zapomnialam...:-D

bylam dzis na wosku...:-D:eek:

zrobilam paszki i bikini brazylijskie...

paszki poszly w moment... a bikini jak to bikini...:no:

najpierw przod... ...brrr, zostal tylko 2 cm pas startowy... (normalnie usuwam wszystko, ale teraz lepiej nie za gleboko wchodzic z tym woskiem...:eek:) a potem tyl... ja na boczku (coby nie gniesc brzusia... a dwie panie kosmetyczki dzialaly cuda z moja pupa...:szok: ...ale jest fajnie, bede chodzic do konca ciazy (no i dalej...) bo nawet na porod super sprawa nie miec zadnych klujacych odrostow od maszynki tylko takie gladzie...:-D

Do góry