Kunda
Mama Maciusia i Adasia
no w koncu zrobiło sie troche chłodniej:-)
ja sie dzis przeraziłam w sensie pozytywnym wyciadam z szafy sukienki ktore nosiłam w wakacje w ubiegłej ciazy 9 wtedy termin miałam na grudzien ) i...one ciasne:-) wiec chyba czeka mnie jakas wyprawa do sklepu. Ja nielubie nosic bardzo szerokich worow ale lekko dopasowane podkreslajace brzuszek. A co chce sie chwalic ze bede miec dzidzie:-)
ja sie dzis przeraziłam w sensie pozytywnym wyciadam z szafy sukienki ktore nosiłam w wakacje w ubiegłej ciazy 9 wtedy termin miałam na grudzien ) i...one ciasne:-) wiec chyba czeka mnie jakas wyprawa do sklepu. Ja nielubie nosic bardzo szerokich worow ale lekko dopasowane podkreslajace brzuszek. A co chce sie chwalic ze bede miec dzidzie:-)
Uważają ze ciaza to chyba coś wstydliwego co raczej trzeba zakryć, a przynajmniej nosić coś luźnego:sick:
:-( A ja sie sobie podobam w ciaży jak na razie i podobają mi się strasznie np dopasowane w miare możliwości sukienki, które pięknie podkreślają brzuszek. A jakie jest wasze zdanie na ten temat?:-)
) a potem tyl... ja na boczku (coby nie gniesc brzusia... a dwie panie kosmetyczki dzialaly cuda z moja pupa...
...ale jest fajnie, bede chodzic do konca ciazy (no i dalej...) bo nawet na porod super sprawa nie miec zadnych klujacych odrostow od maszynki tylko takie gladzie...
no i bol pewnie okropny a ja mam niski prog bolu....

misia poprosze wolniej i duzymi literami