anulka7890
Aktywna w BB
Witaj Anitt, Witaj Mirka :-)
Mirka, gratulacje no i czekamy na 100% potwierdzenie
Mirka, gratulacje no i czekamy na 100% potwierdzenie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Women dolargan to chyba najgorsze mozliwe znieczulenie do porodu. Mialam je przy pierwszym porodzie i wrazenia jak u Pati - strasznie po nim wymiotowalam, dreszcze, odloty - koszmar poprostu a dzialanie przeciwbólowe ZADNE!!! Poza tym z tego co wiem dziala nienajlepiej (otepiajaco) na dzidziusia bo przenika przez łozysko. ZDECYDOWANIE ODRADZAM!!!!
Za to ZZO polecam :-) u mnie baaaardzo przyspiesylo poród w 20 min od podania z 4 cm mialam rozwarcie 10 cm i juz od razu parte :-) Po ok. godzinie i 15 min od podania ZZO moja córeczka była juz na swiecie a polozna wróżyla (bez ZZO) jeszcze ok 6-7 godzin porodu![]()
pytanie troche z 'innej beczki'
ile juz przytylyscie i w ktorym tygdniu
pytanie troche z 'innej beczki'
ile juz przytylyscie i w ktorym tygdniu
kajuniu...ja tez jestem grubaa mam tylko jednego maluszka;-)
o samodzielnym goleniu zapomniałan juz dawno
bo jedyną rzeczą jaką widze jest pępek,
ale nagroda za te utrudnienia juz niebawem Kochana
za "parę" tygodni nasze dzieciaczki wynagrodzą nam wszystkie dolegliwości:-)
![]()