A
Anitt
Gość
Kurcze moje malenstwo chyba chce mi sie schowac pod prawe zebro bo mnie boliiiiii
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Larvunia musze pracowac, zeby miec 39 tygodni urlopu maciezynskiego, niestety. Musze miec przepracowane 26 tygodni dla tego pracodawcy, a to wypadnie wlasnie w ostatni tydzien wrzesnia. We wrzesniu moge rowniez wziac kilka dni urlopu, ok 6 ktore mi zostaly. Mam nadzieje ze jakos dam rade, musze!! Narazie da sie zyc, chociaz dosypiam w autobusieCzasami jak siedze na przystanku to nie wiem co z nogami zrobic, tak mnie bola, glownie stopy. I czasem tez kregoslup ale musze wytrzymac!!
Ty jesli nie musisz, i uwazasz ze nie dasz rady, to nie pracuj. Takie jest moje zdanie, ja bym tak zrobila gdybym miala mozliwosc.
cale liceum wazylam 47kg... wyszlam z domu na wynajmowane i przytylam do 63kg
Zero stresu robi swoje, szybko waga przybyla ;-) W domu mialam nie ciekawa sytuacje, duzo nerwow, placzu.... Poznalam mojego poszlismy na wynajmowane -przytylam. Teraz w ciazy z 63kg przytylam do 71kg. Narazie +8kg 
,tak boli
.Chcialaby popracowac do wrzesnia ale jek nie dam rady to musze zastepstwo jakies zalatwic,ale to nie problem.Tylko nie chce rezygnowac jeszcze z pracy bo ja lubie
,i to jest jedyny powud dla ktorego jeszcze spedzam po godzinie w autobusach,w jedna i w druga strone
,moze dla tego,ze lubie jezdzic autobusami
.