A
Anitt
Gość
Kurcze moje malenstwo chyba chce mi sie schowac pod prawe zebro bo mnie boliiiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Larvunia musze pracowac, zeby miec 39 tygodni urlopu maciezynskiego, niestety. Musze miec przepracowane 26 tygodni dla tego pracodawcy, a to wypadnie wlasnie w ostatni tydzien wrzesnia. We wrzesniu moge rowniez wziac kilka dni urlopu, ok 6 ktore mi zostaly. Mam nadzieje ze jakos dam rade, musze!! Narazie da sie zyc, chociaz dosypiam w autobusieCzasami jak siedze na przystanku to nie wiem co z nogami zrobic, tak mnie bola, glownie stopy. I czasem tez kregoslup ale musze wytrzymac!!
Ty jesli nie musisz, i uwazasz ze nie dasz rady, to nie pracuj. Takie jest moje zdanie, ja bym tak zrobila gdybym miala mozliwosc.
cale liceum wazylam 47kg... wyszlam z domu na wynajmowane i przytylam do 63kg
Zero stresu robi swoje, szybko waga przybyla ;-) W domu mialam nie ciekawa sytuacje, duzo nerwow, placzu.... Poznalam mojego poszlismy na wynajmowane -przytylam. Teraz w ciazy z 63kg przytylam do 71kg. Narazie +8kg 
,tak boli
.Chcialaby popracowac do wrzesnia ale jek nie dam rady to musze zastepstwo jakies zalatwic,ale to nie problem.Tylko nie chce rezygnowac jeszcze z pracy bo ja lubie
,i to jest jedyny powud dla ktorego jeszcze spedzam po godzinie w autobusach,w jedna i w druga strone
,moze dla tego,ze lubie jezdzic autobusami
.