Anulka normalnie jak czytałam tą historie to się wzruszyłam,miło ze pomogliście maluchowi,kurcze naprawde mało jest takich ludzi z dobrym sercem jak WY
Dziekuje za pocieszenie hihi,nowa jest super lecz ona tylko bedzie dodatkowym pracownikiem a ja potrzebuje takiego na cały etat.
Mirka Gratuluję 100-dniówki :-)
Bira oszczędzaj sie jak tylko możesz,wiem ze lezenie moze doprowadzić do depresji i tez strasznie tego nie lubie.Pracoholicy tak mają niestety hih ;-)
Sabina p bozieeeee jaki sliczny ten twój kocur taki wypasiony dostojny nie no rewelacja :-):-):-):-) no to jego ubarwienie super
Zaraz do pracki uciekam,pozniej jade po towar bo mięsko sie kończy ehhe,a na sam koniec jade na zakupy,musze cos na dupcie sobie kupic.
U mnie pogoda od tygodnia bez zmian codziennie upał do 13.00 jest skwar a pozniej juz lepiej. Miłego dnia kochane.

Dziekuje za pocieszenie hihi,nowa jest super lecz ona tylko bedzie dodatkowym pracownikiem a ja potrzebuje takiego na cały etat.
Mirka Gratuluję 100-dniówki :-)
Bira oszczędzaj sie jak tylko możesz,wiem ze lezenie moze doprowadzić do depresji i tez strasznie tego nie lubie.Pracoholicy tak mają niestety hih ;-)
Sabina p bozieeeee jaki sliczny ten twój kocur taki wypasiony dostojny nie no rewelacja :-):-):-):-) no to jego ubarwienie super

Zaraz do pracki uciekam,pozniej jade po towar bo mięsko sie kończy ehhe,a na sam koniec jade na zakupy,musze cos na dupcie sobie kupic.
U mnie pogoda od tygodnia bez zmian codziennie upał do 13.00 jest skwar a pozniej juz lepiej. Miłego dnia kochane.
Niestety zginal bez wiesci w listopadzie:-( Strasznie dlugo nie moglismy sie z tego otrzasnac:-( Teraz nie bedziemy juz wypuszczac naszych kotow na dwor
Mam w planie woliere. We wrzesniu przybywa do nas pierwsza koteczka a w styczniu prawdopodobnie druga. Kocura bardzo tez chce miec, ale z tym chyba jeszcze poczekamy.
dodatkowo piję wapno 
a to mnie nie urządza
dzisiaj przyjeżdża kurir z naszym drugim łóżeczkiem :-) i tylko to mnie dzisiaj cieszy
mojemu koledze puchnie oko po srodkach przeciwbolowych, bo na ktorys ze skladnikow jest uczulony.