sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
i juz wróciłam od dentysty:-) hehe i już po bólu ...jednym:-) nast.w wizyta 20.08:-) ale narazie to wolne 10 dni:-) ide na zakupy :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)

'Ja juz na nogach telefony mnie zbudziły,kurcze jestem tak spuchnięta zawsze po tym jak sie zdrzemne po poludniu ze szok do tego bol głowy okropny.
Własnie u mnie jest oberwanie chmury, a chcialam isc do pracy.Musze poczekac az sie troche uspokoi.
Wyniki:
WBC 8,4 krwinki białe w normie
RBC 3,69 krwinki czerwone ciut poniżej normy <4.0-5.90>
HGB 11,6 hemoglobina ciut poniżej normy <12-18>, tzw norma u ciężarówek ;-) czyli luzik w ramionkach!
HCT 33,3 hematokryt - poniżej normy, ale hematokryt jest to stosunek objętości elementów morfotycznych krwi do całkowitej objętości krwi, a ponieważ u nas ciężarówek objętość krwi się zwiększa, więc nie ma się czym przejmować.
MCV 90,2
MCH 31,4
MCHC 34,8
PLT 192 płytki krwi masz w normie <130-400>
LYMPH% 18,8
MHD% 8,1
NEUT% 73,1
LYMPH# 1,6
MXD# 0,7
NEUT# 6,1
RDW-CV 11,3 %
PDW 9,9
MPV 8,0
P-LCR 12,8
Czy któraś z Was potrafi to odczytać?
Kajunia mam dawkę fenoterolu (5mg) trzy razy dziennie po pól tabletki i na noc jedną. W sumie tylko 2,5 tabletki, ale mimo to czuję się fatalnie. Też biorę isoptin i coś tam jeszcze na obniżenie ciśnienia, ale chyba na mnie te prochy nie działają.
jednak lekarz kazał mi się obserwować, że jeżeli brzuszek będzie bardzo się napinał dawkę zwiększy mi do 6x1
damy radę 

wersaling.Dobre 
;-)

:-):-):-):-)
:dull:

hahaaaa