anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Witam Kochane

Lilka bardzo fajnie, ze juz jestes

Kajuniu, wspolczuje z tym uczuleniem... hmmm, mi na swiad skory - ale jak mialam atopowe zapalenie skory, kilka lat temu - pomagala woda termalna w sprayu no i najwazniejsze - jak najmniej drapac... choc wiem, ze to nie takie latwe:-):-)
U mnie juz po remoncie:-):-):-) ...jestem happy:-):-):-):-) wreszcie w domku wszystko na miejscu... i posprzatane...

Lilka bardzo fajnie, ze juz jestes

Kajuniu, wspolczuje z tym uczuleniem... hmmm, mi na swiad skory - ale jak mialam atopowe zapalenie skory, kilka lat temu - pomagala woda termalna w sprayu no i najwazniejsze - jak najmniej drapac... choc wiem, ze to nie takie latwe:-):-)
U mnie juz po remoncie:-):-):-) ...jestem happy:-):-):-):-) wreszcie w domku wszystko na miejscu... i posprzatane...

mi pomaga podczas skurczu skierowanie palcow stopy do gory tzn do lydki i jej rozmasowanie,

Moze to cholestaza ciezarnych??? Jakos delikatnie zasugeruj to lekarzowi, moze podpytaj...
a wystypka ta zaczęła się od lewego podbrzusza i jeste teraz na nogach też, piersi i dupcia ... ręce, twarz i szyja jest jak najbardziej OK
spróbuję podjechać na pogotowie, chciaż wiem że odprwaią mnie z kwitem do domu BEZ RECEPTY
ale spróbuję