reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Women
:szok::szok::szok:
Wyobrazam sobie jak sie musisz czuc:-( Szkoda lez na taka gnide:-(
Takich ku... to sie powinno kastrowac...:wściekła/y:
Przytulam mocno
Na skurcz lydek-magnez;-)

Women nie denerwuj sie
choc wiem ze latwo sie mowi....bo moja kolezanka miala podobna sytuacje...
ale postaraj sie skierowac mysli w inna strone by sie nie zadreczac
buziaczek dla ciebie :elvis::elvis:

reklama
dzień dobry kochane:happy:

kajuniu...
jedż na pogotowie koniecznie
bardzo Ci współczuję
muszą Ci pomóc,łachy nie robią
rycz i krzycz jak będzie trzeba:-(

anineczko..współczuję Antosiowi bolesnego ząbkowania
przeżywałam to z Samim :tak:
buziak dla synka

women..:no::wściekła/y:
brak mi słów na tego palanta
znasz moje zdanie na ten temat
trzymaj się i myśl o Jordanie;-)

my wstaliśmy dzisiaj o 11tej
wieczór został spożytkowany należycie:-p:-p:-p:rofl2:
teraz idę włoski prostować i póżniej jedziemy na obiadek
mężuś zaprasza do restauracji:-p:cool:
po obiadku jedziemy do moich Rodziców po Samuelka
odezwę się wieczorem

bużka

Kajuniu z Twoich opisów wynika, że masz wysypkę, więc to raczej wylkucza cholestazę. Byćmoże jesteś na coś uczulona albo co gorsza zlapałaś jakąś chorobę wirusową z wysypką. Powinnaś iść do szpitala a na swędzenie spróbuj pudroderm albo fenistil w żelu. Nie obawiaj się stosowac obu bo nie powinny zaszkodzić maluchom. Wapno, wybacz, ale w tej sytuacji niewiele pomaga. Jesli to uczulenie to powinnaś dostać coś do wewnątrz - tabletki, ale to już pod kontrolą lekarza. Tyle mogę podpowiedzieć, zgodnie z moją fachową wiedzą. A wogóle to taka ogólna konkluzja... Nie wyobrażam sobie żebym nie zostala przyjęta na oddział gdy bylam w ciąży! Jechałam do szpitala z problemem, na izbę, nie mając w szpitalu lekarza prowadzącego, nie chodząc do nikogo na prywatne wizyty i bylam przyjęta... Co to znaczy, że nie wiesz czy cię przyjmą? To jest nie do pomyślenia! P.S. Całą ciążę przeszłam "państwowo" i nikomu nie dałam za nic ani grosza! Kajuniu przyjeżdżaj do Łodzi!
Koniec przytruwania... Pozdrawiam wszystkie Listopadówki!

powiem wam (zmieniajac temat) ze z przeczucia od poczatku czuje ze to chlopiec i dla chlopca mam dwa imiona ktore ostatnio walcza ze soba
Maks i Piotr
jeszcze w ciazy nie bylam i te imiona mi sie podobaly i z Karolem mowilismy ze tak damy synkowi,tyle ze na 1.miejscu byl Maks
a teraz Piotr mi sie bardziej podoba :-p

wy tez macie takie problemy??z wyborem?:-)

:-)Pati to obie lubimy podobne klimaty
:-D:cool::rofl2:

jeśli chodzi o imiona to ja cały czas mam problem
miałam nadzieje że bedzie córeczka i wtedy nie byłoby problemu
ponieważ dziewczynka od zawsze miala byc Weronika
a synuś hm...
na 99% będzie Nathan
ale cała familia załamana imieniem i zastanawialiśmy się nad
Oscarem,Mikołajem,Jonatanem,Oliverem......
w sumie to na dzień dzisiejszy będzie Nathan
:happy2::elvis:

Witam się niedzielnie.
U nas dzisiaj dziwna pogoda, mieliśmy miec grilla ale chyba nie wyjdzie... ciekawe czy będzie padać, na razie na termometrze jest 20 stopni.

Misia
Przy Victorii nie mialam tej elektonicznej nianki, ale teraz chyba sie zaopatrze. Moze tez poszukam jakiejs uzywanej, tak wiec Philipsa raczej nie polecasz?

Ladina my kupilismy nianię tylko po to, żeby wyjść czasem na jakiegoś grilla wieczorkiem albo na imprezkę blisko domku do znajomych. Wtedy odbiornik jest albo przy nas, albo na górze przy teściach bo oni mieszkają nad nami.

Kochane powiedzcie mi jeszcze jak sobue radzić z skurczami łydek?

potas!!! (pomidorki i banany) i magnez (tabsy)

Kajuniu
nie ma co gdybać, jedź do szpitala. Wysypka którą opisujesz to nie żarty, boję się że to jakaś choroba zakaźna :-(

Dziekuje wam kochane za rady,ide zaraz po pomidorki i banany.A czy magnez moge sobie kupic sama bez uzgodnienia z lekarzem i brać????Czy czekac do wizyty?
Ja staram sie nie myslec wiec spokojnie,zobaczymy jak bedzie dalej.Buziaki dla Was.

reklama
Witam
Tu siostra Kajuni. Miałam przekazać, że Kajunia została w szpitalu, będzie miała robione badania wątrobowe oraz inne badania. Ponadto jutro ma wizytę u dermatologa z powodu tego uczulenia. Dostała zastrzyk w razie porodu i maść na uczulenie.
Kazała przekazać, że na badaniu USG wyszło dwóch chłopczyków. Maluchy mają 1300gram i są odwrócone główką do dołu.

Do góry