reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

024.gif
dzieki za info... dobrze ze jest pod opieka szpitala, ale zarazem wspolczuje jej, biedna kajunia:-( Bedzie wszystko dobrze!
Maluchy spore juz sa :-) KAJUNIA JESTESMY Z TOBA!!!

reklama
oj to dobrze ze kajunia w koncu zdecydowala sie isc na pogotowie, trzymamy kciuki zeby bylo ok!:tak::blink:
Co do imion to juz na poczatku zdecydowalismy z mężem ze bedzie Maria dla coreczki, po mojej babci ktora zmarla na poczatku tego roku:-(
a co do chlopca to nie mozemy sie zdecydowac na zadne imie, mojemu mężowi kazde kojarzy sie z jakims moim adoratorem:confused2::no: narazie wg USG wszystko wskazuje jednak na Marysie wiec nie mamy czym sobie glowy zawracac;-)

kajuniu..trzymaj się kochana
trzymam kciuki za ciebie i chłopców
dobrze że jesteś pod fachową opieką
buziaki

Dziekuje wam kochane za rady,ide zaraz po pomidorki i banany.A czy magnez moge sobie kupic sama bez uzgodnienia z lekarzem i brać????Czy czekac do wizyty?
Ja staram sie nie myslec wiec spokojnie,zobaczymy jak bedzie dalej.Buziaki dla Was.
tak kochanie magnez możesz brać sama
mi Wasilewski mówił żeby
przy skurczach łydek brać dwa razy dziennie po dwie tabl. magnezu
i tak przez tydzien:tak:
powinno ustąpic i wtedy profilaktycznie jedną tabletkę dziennie

dziewczyny a bierzecie jakieś tabletki dla ciężarnych?
jeśli tak,to jakie?

Dobrze że Kajunia jest w szpitalu... No i ten zastrzyk dla maluchów to pewno sterydy na rozwój płucek. Miałam podpytać czy to aby lekarz dla niej szykuje bo lepiej przy tej skracającej się szyjce itp. zeby to dostała... Zawsze pomoże to maluszkom lepiej oddychac :-)
KAJUNIU TRZYMAM KCIUKI ZEBY CHŁOPACZKI POSIEDZIELI W BRZUSZKU JAK NAJDŁUŻEJ!!!!
A Ciebie Siostro Kajuni bardzo bardzo bardzo prosze o relacje od Kajuni co u nich... :-)

Kajuniu
Trzymamy kciuki za maluchy , zeby jeszcze posiedzialy dlugo w brzuszku:tak:
Miejmy nadzieje, ze uczulenie tez minie. Dobrze, ze zdecydowalas sie jednak pojechac do szpitala. Oby wyniki badan byly pomyslne.
Sciskamy mocno

Pati
ja od poczatku biore Elevit, baralam tez te witaminy przez okres karmienia piersia poprzednim razem. Teraz lekarka dala mi jakies dodatkowe witaminy, ktore maja wiecej zelaza, bo mam niedobory.

reklama
Witam
Tu siostra Kajuni. Miałam przekazać, że Kajunia została w szpitalu, będzie miała robione badania wątrobowe oraz inne badania. Ponadto jutro ma wizytę u dermatologa z powodu tego uczulenia. Dostała zastrzyk w razie porodu i maść na uczulenie.
Kazała przekazać, że na badaniu USG wyszło dwóch chłopczyków. Maluchy mają 1300gram i są odwrócone główką do dołu.

całe szczęście że jednak się zdecydowała i że ją przyjęli! uff duże chłopaki! trzymamy kicuki za Kajunię!

Do góry