reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

ehhh mamcie wpadłam powiedzieć kolorowych :-) poczytam wszystko i jutro napisze co u mnie...ale dzień był przeokropny:-( hormonki chyba dawały czadu neiźle....prawie cały dzień płakałam:-( masakra:-( co za świat...

ehhh przerąbane... ale trzeba się wuspokoić bo maluszek się wkurzy ze mamcia go naraża na ściski brzuszka:-)

buźka i kolorowych dla was i brzuszków:-)

reklama
sabinka...co to za dołki:-(
musisz je szybciutko zakopać;-)
uśmiechu dużo Ci życzę maleńka:-D:-):rofl2:

dobranoc matki, żony i ......:cool::cool::cool:

hej laski wieczorowo

cos mnie bierze bo nos mam zatkany :eek:

a tak wogole postanowilam zaryzykowac i na wlasną odpowiedzialnosc poleciec do PL :sorry2:
mam wazne sprawy urzedowe do zalatwienia a pozatym WRESZCIE pojde do gina!!!!
no i kupie wyprawke ciuszkowa malenstwu

juz obcykałam sobie gdzie najtaniej u mnie w Wolsztynie w hotelu
znalazlam fajne polaczenie samolotem i teraz zostala kwestia Karola wolnego,aby Milena sie zajął

ale jestem podekscytowana
boje sie leciec ale wierze ze bedzie dobrze
nie ma innej opcji!!!

ale troche pękam :sorry2:

dzień dobry mamcie:-)
dziś juz troszke lepszy humorek....przynajmniej narazie...mam nadzieje że tak zostanie.....
ale wszyscy mi sie narażają...Boze jak te hormonki szaleją........co 5 minut mi sie nastrój potrafi zmieniać....wczoraj pokłóciłam sie z przyszłą bratową..a potem dostało sie mojemu mężusiowi...ehhh masakra:-) :-) miałam czasem nastroje ale nie aż takie:-)
oby jak najmniej tkaich dni życze wam i sobie też:-) - chociaz do 0 ich nie można zredukować:-) bo zawsze sie cos znajdzie żeby się wkurzyć:-D:-D

No to ja druga sie dzisiaj melduje:-)

sabinko
u mnie od 3 dni taki humorek, ze lepiej nie mowic:baffled:
Wczoraj jeszcze do tego byl upal na maxa, naszczescie dzisiaj deszczyk...

Poluje wlasnie na uzywany fotelik, ale ceny osiagaja prawie jak nowe :baffled:

Witam!

Dziewczyny dzieki za pamiec u mnie wszystko ok:-) Byłam na badankach wyniki odbieram w nastepnym tyg bo wtedy mam wizyte u lekarza. Po wizycie w szpitalu maluszek rusza sie czesto:-) A i Macius daje popalic:-)

A to moj brzusio
maciowogrodku2024bu6.jpg

Ladina ja tak samo poprostu masakra humorek:-) lepiej niech za blisko do mnie nikt nie pdochodzi:-) właśnie kaweczke sobie robię:-) moze mi coś humorek się poprawi:-)

no Kunda dawno CIe nie było:-) gdzie się zapodziałaś nam:-)

a tak z innej beczki wiele z was pisze o zgadze..a ja jej nie mam:-) ani razu nei miałam:-) i ostatnio się dowiedziałam (kolejny zabobon hehe, który ponoć się sprawdza) że jak sie nie ma zgagi to dziecko łyse sie rodzi:-) to już z męzulkiem wiemy chociaz częściowo jak młody będzie wyglądał:-):-)

czesc:happy2:
sabina heheh dobre z tym wygladem maluszka. Ciesz sie ze nie masz zadnej zgagi, jest to przeookropne uczucie. Mnie dopada co 2-3 dzien. Na szczescie lubie mleko i po jego wypiciu ustaje zgaga na pare minut. Wiec latam ze szklanka co jakis czas by ulzyc mojemu przelykowi :crazy:
kunda no nareszcie :-D Mamuska dajesz rede tak wysoo podciagnac spodnie? hmm... Ladniutki brzusio.
ladina jaki deszczyk?? U mnie pochmurnie, chmurki na niebie, ale zarazem duszno, jakies 25stopni juz mam.

dziewczyny kolejny dzien na L4 u mnie leci. Co ja kurna bede robic?? Niepotrafie siedziec w domu ciagle, a to dopiero poczatek L4. Ja chyba chce wrocic do pracy..... ehh... wariatka ze mnie :baffled:
milego dnia kochane :*** (ide do wanny)

sabina
u mnie z ta zgaga sie sprawdzilo;-);-);-) Mialam mega zgage i moja mloda sie kudlata urodzila. A teraz raz mam raz nie, wiec moze jedno kudlate a drugie lyse:-D;-)

Kunda
ale brzusio:-) dorownujesz mojemu blizniaczemu:tak: a mi sie wydawalo, ze mam taki olbrzymi;-) U mnie tez pierworodna daje ostatnio popalic, chyba przez to mam takie podniesione cisnienie:wściekła/y:

larvunia
naszczescie ma padac caly dzien i bardzo dobrze, bo mloda nie bedzie mnie na dwor ciagnac ani nie spuchne jak balon. Wczoraj byl taki zaduch, ze ledwo oddychalam.

reklama
no widzicie moze sprawdzi sie z tą zgagą:-) heheh i łysiutkiego malucha będę miała:-)

Larvunia a Ty sie obijaj ile mozesz :-) pomyśl że to ostatnie miesiące spokoju:-) heheh
kurde a tak swoją drogą to nieźle czas leci:-)
muszę sie za jakieś sprzątanie zabrac a tak cholernie mis ie nie chce ale musze...buuuuuuuuuuuu

Do góry