reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Dzien dobry :-)

To co ? Ja chyba tez dzis nalesniki trzasne :-D
Jak tam przed weekendem?

Women ja tez we wtorek ide do szpitala na badania,mam nadzieje,ze bedzie usg.

Ide kawusie sobie strzele.

Wlasnie przyszedl do mnie list,ze zaakceptowali moje podanie na macierzynski.
Kurcze szybko.Ciekawe ile bede dostawac kasiorki.

reklama
Women no co Ty co za matołki!

ja w poniedziałek idę do ginki więc pewnie tez małego zobacZe:-) bo ja od początku tylko raz nie miałam usg:-) mam na każdej wizycie co rpawda króciutkie ale zawsze coś:-)

Larvuniu a ja właśnie uwielbaim rybki:-) tylko nigdy mi się ich nie chce smażyć:-) heheh a co do zjarazie to wszystko takei lubie:-) na grilu musi być czarne prawie wszystko;-)

Anineczko a przed weekendem to znów sprzątająco - prasujacy sie zapowiada.... jutro znowu gości mam i już mam dosc...... na samą myśl...szczególnie ze mieszka i przez najbliższy miesiac bedzie mieszkał z nami mój brat a jutro jedzie na weekend na słowacje wiec myślałam że weekedzik w mężusiem a tu dupa...wrrrrrrrrr

women tylko sie daj porwac... ;-) hehe.... Ztym czekaniem to roznie bywa wiesz, moja kumpela tez tak mowila, "jak mala odchowam" teraz ma juz 5 lat a ona nadal sama i jak jakis facet ja chce zaprosic to ona ucieka od tematu. A pozniej mi marudzi, ze ma dosc samotnosci :-) Z jedej str ja rozumiem, bo poprzedni ja strasznie skrzywdzil, bil i wogole ... wiem ze sie boi, ale wszyscy nie sa tacy sami trzeba dac zyciu szanse prawda?

dobra dziewczyny milego klikania, anineczka ociaga sie cos z kawa to ja pojde do wanny :-p hi hi hi..a pozniej na miasto...., albo w odwiedzinki do kolezanki ktora ma Nadie 2 tygoniowa. No to 3majcie sie laseczki!!!

women tylko sie daj porwac... ;-) hehe.... Ztym czekaniem to roznie bywa wiesz, moja kumpela tez tak mowila, "jak mala odchowam" teraz ma juz 5 lat a ona nadal sama i jak jakis facet ja chce zaprosic to ona ucieka od tematu. A pozniej mi marudzi, ze ma dosc samotnosci :-) Z jedej str ja rozumiem, bo poprzedni ja strasznie skrzywdzil, bil i wogole ... wiem ze sie boi, ale wszyscy nie sa tacy sami trzeba dac zyciu szanse prawda?

Masz w 100% racje ze trzeba dać innemu szanse ale czasami łatwo sie to mówi,ja jestem w prawie identycznej sytuacji jak Twoja kolezanka,nie bede sie zagłebiać w szczegóły ale wiadomo o co chodzi,nie wiem czy zaufam komus tak bardzo jak poprzedniemu.Ale jestem dobrej mysli....Tak bardzo chcialabym miec wspaniał szczesliwą rodzinę pełna miłośći.:tak:

Sabinko
Zycze powodzenia na badaniach,zdamy sobie relacje we wtorek hehe
A co do mnie to ja mam kochana 16 kg na plusie a Jordanek zapewniam tyle nie wazy :szok::szok::szok::szok::szok: hehehehehehheh Ale mam dzis dobry humor mimo tego szpitala bo sie bardzo dobrze wkońcu czuje.Ide normalnie sobie kawusie zrobic bo narobiłyście mi ochotki

reklama
Do góry