reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

czesc dziewczyny
wczoraj wrocilam z polski , bylam tydzien
fajnie jest zobaczyc rodzinke poraz ostatnik jako tylko JA :-)

musze nadrobic zaleglosci w czytaniu .......chyba duzo sie dzialo jak mnie tu nie bylo
ale najpierw jade na padanie do gina .........

:-):-):-):-)

reklama
Jagoda, anineczka....ciao dziewczyny....
u mnie za oknem szaro,buro i chłodno:tak:
muszę się troche dzisiaj sprężyć i zająć bilansikami dla szefa:cool:
cały zeszły tydzień sobie olałam:-p

Mirka i Sabina ...czekamy na relacje z wizyty u gina:-)

czesc babeczki :-)
czuje sie z lekka dobrze
bole zatokowe poszły w las
gardło specjalnie tez nie dokucza
ino jedno mi przeszkadza....nie czuje do konca zapachow :-D

o 10 jedziemy do mojego lekarza rodzinnego

jestem ciekawa czy po 11 tygodniach zostaniemy z brzusiem gdzies przyjeci??:dull:
co obstawiacie???
bo ja juz straciłam nadzieje.... lece do PL i tam zobacze gina
a tutaj??? pewnie przy okazji porodu....

ale mam nastawienie nie?? :oo2::rolleyes::shocked2::sorry2::sick::hmm::oo::unsure::rolleyes2::frown:

cholernie zazdroszcze wam tych wizyt u gina ....

tutaj nie ma jak w PL
ze dajesz kase i idziesz prywatnie:dull:
szkoda.......

Ja już po kawce i śniadanku:happy2: Też mnie czeka teraz papierkowa robota, trzeba poprzedni miesiąc rozliczyć, trochę późno bo dziś 20 no ale lepiej późno niż wcale:-D

Sabinka i Mirka koniecznie dajcie znać co u waszych dzidziołków:tak:

Anineczko ja też jutro idę do gina i już nie mogę sie doczekać! a w przyszłym tygodniu na usg3d, mam nadzieję że moja Blaneczka dalej będzie Blaneczką:-D

Hej Lilka:-), cieszę sie ze już lepiej się czujesz:tak: Dziwna ta służba zdrowia w Norwegii:szok: Ja bym się chyba zamartwiła przez 11 tyg czy wszystko w porządku z dzieciaczkiem...

reklama
wróciłam:-) u malucha wszystko ok posłuchaliśmy tylko serduszka ale bije pięknie i równo:-) pani nas zapytała czy coś niepokoi pogadałyśmy sobie pooglądałyśmy wyniki i wszystko jest ok:-) USG niestety nie było:-( ale w tym tyg. chce się umóić na samo usg do jakiegoś innego lekarza tak żeby po południu przyjmował bo chcę isć z moim mężusiem żeby sobie pooglądał synka:-) takze u nas to tyle:-)
a teraz ja się dołączam do waszych kaweczek:-) własnie objadam się śliwkami:-)

Do góry