reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Larvunia gratulacje dla synusia z okazji ukończenia 2 tygodnia życia.
Mój synek wykąpany,najedzony,i teraz sobie spi...a mama ma czas dla siebie....

reklama
czesc

dopiero teraz mam czas

moja kruszyna dzis skonczyla 2 tygodnie i widze ze powoli sie zaczynamy dogadywac :happy2:
jak to mezulo okreslil ''poznajemy sie'' :-)
za to mala jak smiesznie na tate reaguje bo w sumie go nie zna :-(
Karol non stop w pracy a teraz jest chory to trzyma sie zdala od Hani ale jak cos mowi to Hania az glowe wykreca z ciekawosci
a jak Karol stanie kolo nas jak ją trzymam na rece to takie smieszne miny wali na widok taty ze az sie smiejemy :-D:-D

a ja jestem wypompowana
bo kazdego dnia robie jak taki robaczek w domu,a wiecznie mam tyly w ogarnieciu chatkki i strasznie mnie to wkurza :wściekła/y: ze nie mam porzadku jakiego bym chciala
no coz...

a ja dzis zrobilam Karolowi na zyczenie paczki i zjadlam z 5 sztuk :szok::szok: i teraz mała na noc butle dostala bo az sie boje czy nie dostanie pierwszej kolki po takiej uroczystosci :sorry2:

Sugar mąż w Tvn??? no proszzz :-)
a mozna wiedziec dlaczego?? :cool2::cool2:

ok Hania zasnela to ja smyram pod prysznic

dobranoc kobitki:-)

LArvunia no dobra jeszcze kilka dni Ci dajemy:-) heheh

Sugar pochwal się co ukochany robił w TV:-)

Lilka ja obżeram sie słodyczami niemiłosiernie :-) jakąś potrzebę mam jedzenia słodkości:-) a takie cieplutkie pączusie.....:-) jami jami ale bym zjadła:-)
na szczęscie małemu nic nie jest od tego mojego objadania się:-)

Wisienka 26 już jutro więc czekamy:-)

Women czekamy na foteczki Dorianka:-)

Dzień dobry mamusie.

sugar...widziałam dzisiaj Twojego męża w dzien dobry tvn:cool2:

No właśnie mi się też wydaje, że Go widziałam. Biegał po planie filmowym z megafonem w czarnej czapce?

czesc mamuski!!!!

sabina zyje kochana :tak: Poprostu ucze sie "normalnego" funkcjonowania z maluszkiem. Nie jest latwo... Duzo czasu spedzam przy Marcelku a jak spi to zajmuje sie sprzataniem, czy gotowaniem albo spie. Ogolnie jestem przeszczesliwa mamusia, pelna radosci i spelnienia... tylko brak mi czasu dla siebie troszke. Jeszcze troche i bede spowrotem z Wami kochane, dajcie mi troszke jeszcze czasu ;-):-D

Kochane pamietajcie, ze mysle o Was i nie raz chcialabym zajrzec do Was, ale czasu brak.

pozdrawiam goraco Was wszystkie!!! Buzka!

Ha, ha, to teraz minie duużo czasu zanim Larvunia znów napisze, że się nudzi. Kochana powodzenia w poznawaniu synka i układaniu normalnego życia.

Idę poprasować trochę, bo dziś mój mąż zostanie chrzestnym i musi(my) jakoś wyglądać, chociaż ja to najchętniej bym w łóżku została. Ciężko mi jak chole..ra.

To do później mamusie.

dzien dobry kochane
my po kolejne wspanialej nocy maly daje mi sie super wyspac
w ciagu dnia je jak najety a w nocy spi
poprostu super
dzis mielismy pierwszy czkawke

dzień dobry Kochane:-)
mój synek pobił dziś rekord-
spał od 22giej do 4.30:szok::szok::szok::szok:
szok...dostał cyca i spał do 9tej
złoty chłopak:tak::tak::-):-)

larvuniu...odliczmy czas do powrotu na bb;-)
sabina..ja mam to samo,w zyciu tyle słodyczy nie zjadłam co w ostatnim czasie
generalnie w ogóle apetytu nie mam ale słodyczy nie umiem sobie odmówić:-p
wisienko..trzymam kciuki za 26tego;-):tak:
Lilka...chętnie wpadłabym do Ciebie na pyszne pączki;-)
ELBRA...byłaś dzielna jak women:tak:
dzieciaczki Wam to wynagrodzą:tak::tak:
ja po pierwszym porodzie baaaardzo długo twierdziłam ze w zyciu się na drugie dziecko nie zdecyduje...trauma
dlatego wiem doskonale co czujecie:sorry2::cool2:
Milutkiej niedzieli Mamusie:-):-):-)

hello kochane :-D

maluszek spi a ja powoli dochodze do "normalnosci" :sorry2: Dziekuje Wam za wyrozumialosc :sorry2: ...jest coraz lepiej :-) Juz zaczelam od wczoraj znowu malowac oko :cool2:Nie maluje sie mocno czy duzo ale rzesy lubie miec podmalowane ;-) Nawet w pizamce juz nie biegam po mieszkanku hi hi hi... Jednym slowem zaczynam dawac rade :-)

sabina widze, ze Ty od rana na posterunku BB. Powiedz jak Ty to robisz?? ;-):-)

Milego dnia kochane!!

dzien dobry!!

ja na chwilke-niestety bo maly na chwilke przysnal no i mnie obiadzik czeka i sprzatanko a potrem mala drzemka bo w nocy juz nie daje rady jak kilka godzinek w ciagu dnia nie pospie!!:-(

pati-zazdroszcze ci przespanej nocy, ciekawa jestem kiedy to u mnie nastapi....

larvunia-jolie ma racje-teraz troche czasu minie zanim napiszesz z esie nudzisz:-D

llka-ja tez jestem ciagle do tylu w sprzataniu no i mam okropnego nerwa:wściekła/y::wściekła/y:-bo jak moj M posprzata to wiadomo jak to facet,byle dla oka w miare dobrze bylo,a juz bym chciala sie uwinac ze wszystkim takze cie rozumiem:tak:

dobra-lece konczyc obiadzik...

milej niedzieli wszystkim zycze...

reklama
Hej dziewczyny
U mnie znowu w nocy jakos kiepsko,nie moge sie przestawic na taki budzenie sie dokarmianie przebiranie lulanie.Musze małego dkoarmiac mlekiem modyfikowanym bo sie nie najda i mam lekkiego doła z tego powodu.2 butelki dziennie po 90 ml musze mu dac dodatkowo,a potrafi 1.5 wisiec na cyckach.

Do góry