reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

Witam.
Dziś Tymka babcia zabrała na spacerek a mi udało sie poodkurzać mieszkanie. A po 16. jedziemy w końcu do ortopedy, ma nam powiedzieć, że z bioderkami wszystko w porządku!!! No.

trzymam kciuki za ortopede:tak: bedzie ok

a jako kto pracujesz?
u mnie jest odwrotnie....co prawda nie mam stalej pracki, ale w weekend jak tatus siedzi w domu to bym gdzies poszla i dorobila bo tez sie nam nie przelewa, no ale on niechetny na ten pomysl bo bysmy sie prawie wogole nie widzieli :-(

Pracowalam w domu opieki ale daje sobie z ta praca na luz w sierpniu poszukam pracy w jakim sklepie kosmetycznym albo z ciuchami najpierw chcialabym na weekendy (w sierpniu) a w listopadzie jak maly skonczy rok to na full time nie wiem czy tylko na weekendy sie moj M zgodzi bo sie wtedy tez widziec nie bedziemy-no zobaczymy

Kurcze, nieźe się dzieje. Kunda, a może sróbój gdzies indziej. 12 sierpnia to jeszcze pół roku:baffled:

trzymam kciuki zebys zalatwila ta wizyte:cool2:

reklama
Kunda
brak slow :wściekła/y:

Kuzwa kiedy sie cos zmieni w tym kraju:wściekła/y: Jak ogladam wiadomosci to w kolko strajki, likwidacje szpitali gdzie to wszystko zmierza??

Asix napisz jak po wizycie.

Asix i jak po wizycie?

otoz lekarz mi powiedzial,ze wszystko ok dzieciatko jak najbardziej zdrowe i zeby mu podawac PARACETAMOL-ale ja powiedzial ze on ma kaszel a paracetamol jest przecw bolowy-oni nie sa normalni!!!!:wściekła/y::angry::no:a ze kaszle dziecko to normalne -tak mi powiedzial - bo teraz wirusy panuja-no i co ma piernik do wiatraka???
no i przepisal mi recepte z paracetamolem a ja i tak nie chcialam tego podawac co do czego przyszlam do domu i niechcacy zbilam cala fiolke-takze sprawa mimo to sie sama rozwiazala:no:
a maly nadal kicha i pokasluje no i co mam zrobic-laski dajcie jakas rade co???

Asix ja slyszalam ze w UK na wszystko daja paracetamol...tutaj podobnie
dlatego na wszelki W w polsce nakupilam ful lekarstw dla nas i dla dzieci
i tak mysle co jest na kichanie i lekki kaszelek dla takich maluchow??
ja powiem szczerze ze Mila to okaz zdrowia i nie za bardzo sie orientuje....

wiesz co?
kichac dziecko moze i nic zlego mu sie nie dzieje,a co do lekkiego kaszelku to mysle ze ten paracetamol bym podala bo paracetamol jest przeciwbolowy ale tez przeciwzapalny i przeciw goraczkowy:tak:
wiec jesli sie boisz o ten kaszelek to podawaj mu ten paracetamol

Nooo juz doczytalam.
Tak wiec witam.

Witam Beate nowa mamusie.

U nas wsio okey,tylko taki jeden-maz sie zwie mnie wkurza :angry::baffled:

Mateuszek zdrowy odpukac,wczoraj chyba sie przejad na wieczor i walczylismy 2 godzinki z brzuszkiem,jednak espumisan u nas cuda dziala :tak:
Chlop sie zmienia.Juz slicznie sie bawi grzechotkami,zabawkami nad soba powieszonymi.Lapie mame za kinol i twarz jak sie schylam nad nim.
Uwielbia sie kapac w foczce.

Spoznione zyczonka dla trzymiesieczniakow :-)

Asix u nas tez paracetamol lub Calpol kroluje.
I powiem Ci cos.Paracetamol nie zaszkodzi,w odpowiedniej dawce.My jak widzimy,ze cos sie swieci to zapodajemy na wieczor.
Pamietaj tylko,zeby nie przedawkowac.
tutaj wogole lekarze zalecaja przy chorobach i goraczce podawac Calpol na zmiane z Nurofenem.
Psikaj malemu Sterimar lub inna wode morska.
Wiesz kichanie to jeszcze nie jest nic zlego.Dziecko tak sobie oczyszcza nosek :tak:

reklama
Do góry