reklama
DZIEKUJE:-):-)kathhe fajne zdjecie w avatorku
No dokladnie, nie da sie nauczyc jak masowac dziecko przez jedna wizyte ktora trwa niecala godzineKunda, super, ze z wynikami ok.
Kathe, oni chyba poszaleli... jedna wizytaPrzecież to absurd
![]()

Kunda brak mi slow na ta sluzbe zdrowia juza ja sie dzis wkurzyłam...w sobote bylismy na kontroli w poradni reh i pani dokor kazala przyjsc za 2-3 miesiace na kontrole to dzownie wziasc termin a oni ze pani dr zrezygnowała i w szpitalu nie ma juz por rehabilitacyjnej dla dzieci to dzwonie do Klimontowa do szpitala dzieciecego po termin i dlai na 12 sierpniaszlag człowieka trafia
niedługo to trzeba bedzie brac terminy na wyrost
![]()

asix ja bym podawala paracetamol ale to juz niech Beata sie wypowie bo w sumie on jest tez przeciwzapalny i na bol nie tylko przeciwgoraczkowy, a do noska podawaj mu sol morska i oczyszczaj gruch, ja robie to kilka razy dziennie bo inaczej mala mialaby ciagle katar
Wszystkiego najlepszego dla Igorka misiowego

sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Igroku Misi najlepszego nasz 4 miesięczniaczku:-)
Kunda dobrze że badania wyszły prawidłowoWitajcie:-)
Moj tez marudny...bylismy u lekarza z wynikami krwi i jest oki:-) a teraz mały drzemie a duzy bałagani:-)

Witam.
Dziś Tymka babcia zabrała na spacerek a mi udało sie poodkurzać mieszkanie. A po 16. jedziemy w końcu do ortopedy, ma nam powiedzieć, że z bioderkami wszystko w porządku!!! No.
Jolie trzymam kciuki za Tymka :-) na pewno wszystko będzie dobrze

witam
ale mi kamien spadl z serca, wlasnie sie przetestowalam i na szczescie nie jestem w ciazy ufffffffffff :-):-) cos czuje ze w niedlugim czasie wybiore sie chyba do lekarza po spiralke, bo tabletkom nie ufam tak bardzo a pozatym teraz juz tak czesto sie nie przytylamy, bo nie ma czasuwiec bez sensu sie truc codziennie.
wlasnie jem sniadanko i juz lece czytac co u was
Wisienka o jeden stresik mniej

dziewczyny serdeczne dzieki za rade - zbilam ta fiolke paracetamolu no ale znalazlam u siebie w apteczce jeszcze jedna z tym ze rzeczywiscie wstrzymam sie i poczekam moze beata mi cos doradzi:-(
dobre!!!
Igorku Misiowy wraz z Maciusiem zyczymy ci duuuuuuuzo smiechotek i aby twoj brzusio byl zawsze pelny od slodkiego pysznego mleczka
hahahaha!!!no to sie nasprzatalam ... nie mam nawet sily czytac co u was sorry

Igorku Misiowy wraz z Maciusiem zyczymy ci duuuuuuuzo smiechotek i aby twoj brzusio byl zawsze pelny od slodkiego pysznego mleczka

Beata34
Fanka BB :)
my okulistę wiz. kontrolną Michała mamy na styczeń 2009a ja sie dzis wkurzyłam...w sobote bylismy na kontroli w poradni reh i pani dokor kazala przyjsc za 2-3 miesiace na kontrole to dzownie wziasc termin a oni ze pani dr zrezygnowała i w szpitalu nie ma juz por rehabilitacyjnej dla dzieci to dzwonie do Klimontowa do szpitala dzieciecego po termin i dlai na 12 sierpniaszlag człowieka trafia
niedługo to trzeba bedzie brac terminy na wyrost
![]()

Nooo juz doczytalam.
Tak wiec witam.
Witam Beate nowa mamusie.
Ja też witam
przyłączam się do życzeń:-):-):-)Wszystkiego najlepszego dla Msiowego Igorka z okazji ukończenia 4 miesiaca
Ja bym nie odpuściła bo jak moje mają kaszel ze 3-4 dni to pędzę do pediatry na osłuchanie bo z takimi maluchami do 2 r.ż. nigdy nie wiadomo.A paracetamol jak nie ma gorączki to bym nie podawała bo po co?otoz lekarz mi powiedzial,ze wszystko ok dzieciatko jak najbardziej zdrowe i zeby mu podawac PARACETAMOL-ale ja powiedzial ze on ma kaszel a paracetamol jest przecw bolowy-oni nie sa normalni!!!!a ze kaszle dziecko to normalne -tak mi powiedzial - bo teraz wirusy panuja-no i co ma piernik do wiatraka???
no i przepisal mi recepte z paracetamolem a ja i tak nie chcialam tego podawac co do czego przyszlam do domu i niechcacy zbilam cala fiolke-takze sprawa mimo to sie sama rozwiazala
a maly nadal kicha i pokasluje no i co mam zrobic-laski dajcie jakas rade co???
Do nosa ja nie daję soli morskiej chyba że katar jest gęsty bo można "zalać" dziecku oskrzela.Ja w takim wypadku jak twój podaję Euresopal w syropie i oklepuję małą, ale on jest na receptę.Chyba i tak będziesz musiała pójść do lekarza bo takiemu maluszkowi bez osłuchania ciężko coś zapodać.Powodzenia
No to jeszcze poczytam i zmykam do mężusia bo jest u fryzjera![]()
reklama
wisienkaa1
Listopadowa mama '07
no niestety tak to bywa z naszym funduszem zdrowia
wisienka ja juz nie wiem ale chyba nie doczytalam jak tam u was, wszystko wporzadku?nie musicie chodzic na rehabilitacje?
wiesz co nie jest wszystko w porzadku, ale na tyle okey ze sama w domu z nim cwicze po kazdej zmianie pieluchy

a maly nadal kicha i pokasluje no i co mam zrobic-laski dajcie jakas rade co???
my na kaszel dajemu Calcaught (syrop) czy jakos tak...poszukaj w aptece, jest od 3 miesiaca zycia, moj mimo ze nie skonczyl jeszcze to mu podaje troszke mniejsza dawke i pomaga

Wszystkiego najlepszego dla Msiowego Igorka z okazji ukończenia 4 miesiaca
rowniez dolaczam sie do zyczen i nie moge uwiezyc ze juz ma 4

moj jeszcze 3 nie skonczyl :-(

Podziel się: