reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2007

reklama
sabincia ale masz fajnie, u mnie jakos ponuro. Tzn temp. nie jest niska ale jakos wietrznie tak :baffled: Daj tu troche slonka co.... :sorry2:

to przyjedź do mnie;-) co to dla Ciebie ok. 600 km:-) zapraszam:-)
wczoraj 17 stopni było:-) ale podobno jutro już ma nie być tak ładnie...zobaczymy:-)

hmm... to moze to slonko do mnie powedruje jak jutro ma byc juz u ciebie nie ladnie ;-):-D eeee...zartuje mogloby wszedzie jaldmie poswiecic :cool2:
a dziekuje za zaproszenie, jak cos to wpadne :-D

dostalas niespodzianke w telef?? :-D:-D:-D

KOCHANE: ANINECZKO I KAJUNIU :-)

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni w każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!

życzymy z całego serduszka
Sabina i Kapik

winko.gif
bukiet.jpg

Podpisuje sie pod tymi pięknymi życzeniami:-)

na ten link powinna odp beata34..... moim zdaniem cos w tym musi byc. Od momentu jak mi beata34 powiedziala o sterydach to soe przestraszylam i teraz fertuje kazda ulotke leku jaka dostaje moj bąbelek.....

sabina u mnie wyszlo tezsloneczko, moze bedzie ladnie i wyjde z bąbelkiem na spacerek :cool2:

reklama
sabina "zabawiac" hehehehe... figielki Ci w glowie kochana?? :-D:-D:-D
taaaaa chce kawki i to bardzo! .....ja tez juz jedna wypilam ale to bylo o 7.00 :cool2:

Do góry