anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
a ja prasuję od rana.......buuuuuuuuuuuuuuuu
...ojoj, to milego prasowanka...
A co co Kacperka - to naprawde miodzio chlopczyk

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja prasuję od rana.......buuuuuuuuuuuuuuuu
Sabinko, dzieki bardzo za informacje - najwazniejsze ze mozna siedzonko zmywac, bo balam sie ze to zwykla tkanina...Kacperek wyglada cudnie - krzeselko tez
chyba sie zdecydowalam na FP... to jest marka;-)
Pusia, wspolczuje z badaniem krwi - tak to juz jest u nas... jakby na wstepi ni e mozna bylo poinformowac, ze mozna przyjsc od pon. do srody... brrr!!
A co do krzeselka to fakt to z USA jest z zabawka... no i nas tez te 6 tyg nie odstrasza, bo poki co jeszcze i tak Oskarus za malutki;-);-)
Pusia ja też mojego jeszcze nie będe sadzala w nim codziennie:-) bardziej sporadycznie na pokaz hehe...ale juz mam z glowy bo i tak zamawialam od tej firmy lezaczek wiec jedna paczka przyszlo:-)
dzien dobry!!!
ja mam chwilke-to klikam
dzisiaj juz troche ze mna lepiej-moj m wczoraj wrocil z pracy i polozylam sie na godzine-jak wstalam to sie mnie zapytal czy jakies kawy juz pilam bo normalnie mialam tyle energii ze szok-wystprzatalam cala kuchnie z szafkami,lodowka i kafelkami no doslownie wszystko lsni
nic tylko spac no i teraz sie lepiej czuje-widocznie musze tak robic
no to mnie pocieszylas-ale rozmawialam z tesciowa to podobno moj M mial tak do 8 miesiaca wiec nie mam sie co nastawiac ze wczesniej sobie pospie
aaaaaaaaa i wspolczuje jazdy z liniami lotniczymi-my lecimy w czerwcu-mam nadzieje,ze nam nic nie wywina
no to udanej imprezki zycze ;-)
no widze,ze u ciebie ze spaniem tez nie zaciekawie-moze to glupio zabrzmi ale ciesze sie ze nie jestem sama
My tez zyczymy wszystkiego dobrego!!!
sabinka kapik wyglada swietnie czym wiekszy tym ladniejszy normalnie nie moge sie na niego napatrzec-powaga!!!fajnie wyszedl zwlaszcza na tej fotce z bliska, a no i krzeselko super !
oj wspolczuje oni nie sa normalni-ale pociesze cie ze tak jest wszedzie-niedoinformuja cie,ty sie denerwujesz, a oni maja to gdzies...
Aniulka widzisz a jednak czy chcial czy nie chcial zgasiłaś światło
A co do mleczka piersiowego.Zupelnie niewiem czy jest słodkie,ale chyba tak
Bo krowie mleczko nie jest gorzkie a to chyba podobne składnikowo (no moze bez tego żelaza).
Wiem,ze niektorzy panowie spijają mleko od żonek
A fuu![]()
Ja też posłodze
Kapik normalnie jakbyś urodził sie w tym krzesełku,tak pasuje do Ciebie:-):-)
Pusia co za cholery,co? Nic tylko podusić.
I pewnie tatuś dziś później z pracy wróci a wy nic nie załatwiliscie :-(
Mielismy to samo wczoraj,tatus wrocil o 19:30 zamiast o 18:00 no ale nam sie udało mlodego zaszczepic.
A młody tak jakby nie miał szczepienia.No moze tylko mniej spał ( co jest dziwne bo dzieci zazwyczaj wiecej spią).
Zmogło go po 18:00 i poszedł na drzemke.Obudził sie o 20:30 wykąpałam go,zjadł i poszedł dalej w kimke.
Tak wiec jak widac,czy szczepionka skojarzona czy nie,dzieci róznie reagują
Asix to juz masz jakieś wyjscie.A w dzien,jak mlody spi tez sie kładź na drzemki.
Aniulka widzisz a jednak czy chcial czy nie chcial zgasiłaś światło
A co do mleczka piersiowego.Zupelnie niewiem czy jest słodkie,ale chyba tak
Bo krowie mleczko nie jest gorzkie a to chyba podobne składnikowo (no moze bez tego żelaza).
Wiem,ze niektorzy panowie spijają mleko od żonek
A fuu
Sabinko prasowanko z ranaJa bym sobie paluchy chyba przeprasowała...jeszcze sie nie obudziłam
A Kapik spi jak prasujesz,czy co robi?
A powiedz w tym krzesełku masz regulowane oparcie?
Mozesz zrobic na pół leżąco fotelik?
No i nawjazniejsze
Marysienko nasza najdzielniejsza dziewczynko.
Życzę Ci zdrówka bo to najważniejsze.
Niech Ci już dadzą spokój z tymi rehabilitacjami!
![]()
Net mi wczoraj tak zamulał,ze to nie na moje nerwya fuj...
...hmmm, a z tym swiatlem to cos az dziwnego, zebym ostatnia byla na BB... hmmmm....
Net mi wczoraj tak zamulał,ze to nie na moje nerwy
Musze zmienic koniecznie dostawce![]()
Cześć
Wpadłam jak po ogień i wracam do małej.
Jesteśmy z Ingą w szpitalu. Wylądowałyśmy tam ze środy na czwartek w nocy. Inek ma jelitówe i prawdopodobnie zapalenie płuc:-( To będzie wiadomo dopiero dzisiaj, jak przyjedzie radiolog. Na szczęście jesteśmy same, mamy jednoosobowy boks, ale czekamy aż zwolni się pokój z łóżkiem dla mnie, bo na razie śpię na łóżku turystycznymPersonel na szczęście przemiły, więc nie ma nerwów.
Pozdrawiam Was gorąco.
Do usłyszenia
Bira oj współczuję :-( biedna Ingusia :-(Cześć
Wpadłam jak po ogień i wracam do małej.
Jesteśmy z Ingą w szpitalu. Wylądowałyśmy tam ze środy na czwartek w nocy. Inek ma jelitówe i prawdopodobnie zapalenie płuc:-( To będzie wiadomo dopiero dzisiaj, jak przyjedzie radiolog. Na szczęście jesteśmy same, mamy jednoosobowy boks, ale czekamy aż zwolni się pokój z łóżkiem dla mnie, bo na razie śpię na łóżku turystycznymPersonel na szczęście przemiły, więc nie ma nerwów.
Pozdrawiam Was gorąco.
Do usłyszenia