reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

witam nowe mamy... duzo sie tu zmienia widze jak mnie nie ma :sorry2:
ja jak cos to w weekendy jestem na BB a tak to podczytuje czasmi bo czasu brak..

pamietam o Was wszystkich jak cos kochane :rofl2: pozdrawiam!

reklama
zapomnialam wam powiedziec ze bylam u dermatologa i stwierdzila ze te zmiany na skorze to moze byc skaza bialkowa dostalam masc (wazelina i hydrocortizon) i juz pomogla jest super
ale mleka nie bede zmieniac w koncu i tak maly je coraz wiecej innych rzeczy wiec sobie postanowilam tylko mu zmiejszyc ilosc mleka tzn ilosc posilkow z mlekiem np rano i wieczorem a reszta co innego oczywiscie to tez bedzie zalezalo od dnia
ale mysle ze z moim malym jest tak jak z doriankiem ... women zaczela wczesnie podawac inne rzeczy i bylo ok z ta podobno skaza
z reszta dermatolog mowila ze to moze ale nie mus ze trzeba obserwowac malego

zapomnialam wam powiedziec ze bylam u dermatologa i stwierdzila ze te zmiany na skorze to moze byc skaza bialkowa dostalam masc (wazelina i hydrocortizon) i juz pomogla jest super
ale mleka nie bede zmieniac w koncu i tak maly je coraz wiecej innych rzeczy wiec sobie postanowilam tylko mu zmiejszyc ilosc mleka tzn ilosc posilkow z mlekiem np rano i wieczorem a reszta co innego oczywiscie to tez bedzie zalezalo od dnia
ale mysle ze z moim malym jest tak jak z doriankiem ... women zaczela wczesnie podawac inne rzeczy i bylo ok z ta podobno skaza
z reszta dermatolog mowila ze to moze ale nie mus ze trzeba obserwowac malego
Mirka u doriana ta skaza to wielka sciema cholera tylko niepotrzebnie wydawalam kase na te drogie mleka
teraz pije zwyklego nan2r i jest super,wcina wszystko,pije wszystko i nic mu nie jest.

Dziewczyny jak tak na moment z pytankiem...

czy moge zrobic kaszke owocowa (ta co rozrabia sie na wodzie) na nektarze sliwkowym + woda (50ml nektaru i 50ml wody)??
Bo nie moge wmusic Oskarowi tego nektaru - nie chce i juz... a kaszke pewnie zje... plissssss napiszcie co myslicie...
...bo kupki ciagle nie ma:-:)-:)-(

Netka witaaajjj:-) pisz częściej:-) u nas problemów z kupkami nigdy nei było wiec nie pomogę;-( buziak dla Kubusia:-)
Mirka wiem co przeszłaś kilkanaście lat temu mojego pieska zabili:-( ale ryczałam...
wiec trzymam kciuki zęby sie operacje udały..no i na foteczki czekamy:-)

Liluś obiadek to tobie meżuś powinien zrobić nasza matko polko norweżko:-) hihih (p.s. jakie ż norweżko się pisze:D;D:D:D przepraszam za błąd w razie czego;-))

Karinka ANineczka no wiecie co ...:-) jak to nie zawodniczki:-) ja tam mocna zawodniczka jestem;-) nie chwaląc sie:D

Elbra u mnie się wypogodziło:-)

Aluśka miłęgo aerobiku:-) ja jak Kapik juz bedzie chodził czyli pewnie koło roczku zapisujemy sie na rytmikę dla maluchów;-)

Anulka mam nadzieje że szybko wyjdzie tylko hmm dziwne bo ja widze takie wystające małe kawałeczki ale 2 i 3 a nie jedynek hmm...dziwne:-) ale ja się nie znam:-)

Women kochana dziękujemy
Larvunia!!!!!!!!;-0 jesteś z nami ale fajnie:-) dzięki za życzonka!:-)
Karinka dziękujemy:-)

a miało nie być życzonek no mamcie;-) hihi

Netka Pusia:-) u nas też postępy z dnia na dzień z siadaniem:-);-) a dziś prawie cały czas sie z nim bawie i jest taki happy..:-) bo dziś nie pracuje;-) wiec luzik;-) dopiero wieczorem mnie czeka pracka:-)

Mirka to pewnie tak jak u Women skaza...;/ ej Boże co za lekarze...to tak jak yu nas to każde dziecko am asymetrie...wrrrrrrrrrr

Women szalejesz:-) siłownia i te sprawy:-) hihi super mamuśka;-)

Anulka ja bym normalnie ten soczek dolała ale mamy doswiadczone niech się wypowiedzą:-) bo ja się nie znam:-) Kapik już takie papki rózne wcinał że szok:-)

nie produkujcie tyle coooooooooooo:-)
bo nie nadążam:-)

Skoro życzonka są to i ja się dołączam.
Pogoda dziś piękna, zaraz mykam na trzeci spacerek. Oglądałam dziś spacerówki ale jakoś nic mi sie nie widzi.
Witam nowa mamusię.

reklama
a my dziś w domku siedzieliśmy a na dworze ślicznie bo patrze na termometr a tu 20 stopni (ale sama nie miałam dziś siły wychodzić) więc teraz trzeba nadrobić i zmykamy w trojkę na spacer :)))

p.s błagam nie piszcie za dużo bo nie nadrobię ;-)

Do góry