reklama
Dziewczyny jak tak na moment z pytankiem...
czy moge zrobic kaszke owocowa (ta co rozrabia sie na wodzie) na nektarze sliwkowym + woda (50ml nektaru i 50ml wody)??
Bo nie moge wmusic Oskarowi tego nektaru - nie chce i juz... a kaszke pewnie zje... plissssss napiszcie co myslicie...
...bo kupki ciagle nie ma:--
-(
anulka lepiej zrobic na wodzie i dodaj pol sloiczka sliwki zamiast na soku robic,ale z sokiem tez moze byc ok ale podgrzej go w mikroweli najpierw.zycze powodzenia z kupką.
Jejku!
Jak Wy znajdujecie czas na czytanie,pisanie i bycie na bieżąco.
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.
netka to juz uzależnienie też wpadniesz w ten wir

anulka1979
Szczesliwa mama i żona:))
Dzieki, zaraz robie ta kaszke;-);-)
E
ELBRA
Gość
Elbra u mnie się wypogodziło:-)
u mnie też:-)
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Women dziękuję kochana;-) ale mi słodzisz:-) hihi Ty to dopeiro optymistka:-) chociaż nie przecze ja też straszna optymistka:-)
Netka to prawda co napisała Women:-) UZALEŻNIENIE:-) hihih
Elbra własnie zapomniałam wczesniej napisać:-) ok. 110 km:-) wiec wiesz bliziutko:-) ja zapraszam z meżusiem na jakiś weekendzik:-)
Netka to prawda co napisała Women:-) UZALEŻNIENIE:-) hihih
Elbra własnie zapomniałam wczesniej napisać:-) ok. 110 km:-) wiec wiesz bliziutko:-) ja zapraszam z meżusiem na jakiś weekendzik:-)
Jejku!
Jak Wy znajdujecie czas na czytanie,pisanie i bycie na bieżąco.
Jejku!
Kuba kwęka!Lecę.
hihi Women ma racje jeszcze trochę i też będziesz tak umiała hihi
My już po spacerku. M teraz bawi sie z Kacprem a ja czytam co tam u Was i o dziwo prawie nic nie napisałyście
.
My już po spacerku. M teraz bawi sie z Kacprem a ja czytam co tam u Was i o dziwo prawie nic nie napisałyście
.
karina1980
Fanka BB :)
Women pislaas ze siostra dostala Coneco V3 i jest fajna napisz mi na odpowiednim watku dokladniej jak oceniasz ten wozeczek
To sa siedzenia typowo kubelkowe prawda????jak wyglada wozek przy rozlozeniu itd......pomecze Ciebie troche
To sa siedzenia typowo kubelkowe prawda????jak wyglada wozek przy rozlozeniu itd......pomecze Ciebie troche
reklama
wszytskiego naj.... dla kacperka juz 6 mcy brawo
dla dwóch Kacperków ;-)

Podziel się: