reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Beata mysle ze z moim cisnieniem juz wsio ok,bo serducho mi nie wali z byle czego i czuje sie jakby wsio gralo :-)

Anulka ciekawa ta bransoletka ciekawa :-)

dziunia79 nie poddawaj sie!!!:-) taki urok jak sie dolancza po czasie
ale jesli tylko chcesz i masz ochote pisac to pisz
ja i inne mamusie nie pomijamy twoich postow bo jestes tu od neidawna :-)
kazdy mile widziany
ino musimy cie lepiej poznac,a zobaczysz ze za jakis czas bedziesz ''wtopiona w tłum'' ;-):tak:
wytrwalosci!!!!!!!!

reklama
no to napisze co z autem
w sumie bylismy wsciekli ale nam pzreszlo,bo jednak najwazniejsze serce samochodu-silnik-jest wymieniony i ma przejechane te 180tys.km
gosciu skakal kolo nas i zrobil WSZYSTKO w tym aucie co budzilo nasze zastrzezenia (i dobrze)
tutaj auta sa mega drogie,wiec to i tak super start z naszej strony ze kupilismy sobie auto z wyzszej polki cenowej po roku pobytu tutaj i zyciu z jednej pensji:happy:
wszelkie naprawy mamy przez 2 lata zapewnione
po tych dwoch latach kupujemy prawie ze nowe autko :-) na bank,bo ja juz bede pracowac wiec splacac auto drozsze nie ebdzie problemu

(teraz rozgladamy sie za kupnem domu ale ciiiii:ninja2::ninja2::ninja2::rolleyes:)

Pusia, dzieki za odpowiedź:tak::tak:

hmmm, ja chyba tez musze pierwsza drzemke ciutke wczesniej robic;-)
a o ktorej wstajecie??

ja tez lubie przemeblowanie:-p tak jakos chatka wyglada inaczej:tak:;-)

nie ma za co :))

Wstajemy różnie ale najczęściej Kacper już nie śpi tak koło 7 trochę po 7

Lilka super ze w koncu jakos sie wyjasnilo z tym autem, za 2 lata bedziecie wiedziec jak zorganizowac kupno nastepnego :) No i plany macie super, tylko ciii :) Widze ze juz sie wzyliscie w tamten kraj :)

Aha jesli chodzi o Anineczke to cos mi sie kojarzy ze ktoras z dziewczyn miala zmieniac operatora internetu i mialo jej przez pare dni nie byc. Byc moze to wlasnie Anineczka :))
Domis spi, a ja boje sie wyjsc z pokoju bo sie bzdur ostatnio naczytalam :rofl2:

Lilus, dobrze, ze juz cos konkretnego wiadomo z autem - no i dobrze, ze acie 2 lata serwisu za darmo, a potem jak Bozia da i partia pozwoli to kupicie juz takie the best;-)
no i z tym... ciiiiii... to super!!!! Chyba fajna ta Norwegia, co? ja czasem mam dosc tej Polski, wyjechalabym cala nasza trojka... tyle, ze nie bardzo wiadomo dokad:baffled: i jechac w ciemno ...to troche nie za bardzo:baffled::baffled:

Anineczko.... hallllooooo, jestes tu gdzies????

Anitt bo jakbysmy chcieli to auto bysmy oddali...ale nie znamy sie do konca na prawie tutejszym i na tych formalnosciach i nie chcemy tracic sil,nerwow i energii...
przez dwa lata nam auto naprawiaja jak cos sie zrypie,to najwazniejsze :tak:
po dwoch latach mowimy autkowi papapaa i kupimy auto juz z autoryzowanego salonu,wtedy bedzie sie mialo pewnosc ze auto jest spoko a nie...no ale czlowiek uczy sie na bledach...

a to rawda ze w kraj sie zzylismy :tak:
jak nam miną za 5 lat pozwolenia na pobyt to bedziemy sie juz starali o pobyt staly,a obywatelstwo nie wykluczone

ja tesknie momentami za Polska..szczegolnie za nie ktorymi produktami jak kielbasa slaska :-p:-D,ale jak mysle ze mialabym wrocic do Polski to...wiem ze tesknilabym za Norwegia :sorry2:

fajnie tu,ale jeszcze fajniej bedzie jak jezyk opanuje,wtedy to luz :happy:
a teraz to mnie babcie na spacerkach zaginaja :zawstydzona/y::rofl2:
wczoraj babcia z wnuczka na spacerze cos zagadala do mnie a ja ani jednego slowa z tego nie zrozumialam :szok:
porazka... no i robie duzo bledow jak mowie :-p

moj ostatni blad to chcialam powiedziec prosze a powiedzialam dziekuje :-D:-D (a akurat wreczalam naszym Norwegom salatki i soczki,bo pelno tego K.z pracy przywozi,no i jeszcze im podziekowalam za to :-D..ale wtopa :-p )

reklama
:-D:-D:-D no ale kulturka pelna;-):-D:-D:-D

hahaaaa
Anulka ogladalas wczoraj rozmowy w toku jak ten polak wzial sobie za zone chyba wietnamke i ta mu skarpetki zaklada i w resto plaszcz zdejmuje??
no lałam z tego
i te moje ''dziekuje''tak mi sie kojarzy hahaa
ostatnio piłuje ten norweski(mezulo dumny ze mnie :laugh2: ) ale non stop robie bledy o ktorych nawet nie mam pojecia
Karol mnie poprawia od razu i tlumaczy jaka roznica itd.,no a ja mam jedno wytlumaczenie zawsze ,ze na moim kursie jeszcze do tego nie doszlismy :rofl2:

Do góry