reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
moj maz tez skorpion
ciezkie z was przypadki ojj ciezkie :-D:-D
moj jest tak uparty ze szok!! a to cecha skorpionow
a drugi skorpionek sobie rosnie
bede miala hihiiiii

ja tu zagladam z mysla ze nikogo jzu nie ma a tu prosze bardzo.... szalaja w nocy :-)

spac mamuski !!!! :-D

Mirka tez jestes uparta jak osiol?? :laugh2::laugh2::laugh2:

moja tesciowa nam kiedys zle wruzyla (za czasow kawalerskich) bo mowila ze oboje jestesmy uparci jak osly i jak my sie dogadamy :-D
jakos idzie choc zaraz go trzepne normalnie
hot line z kumplem sobie na skypa zrobili :angry::angry::angry:

lika ... ja nie chcialam ci przypominac o tych 'atrakcjach' ja poprostu cie podziwiam 2 i w tym jedno male i w ciazy .............woooooooooooooow
ja nie wiem czy bym sobie tak swietnie radzila jak ty

reklama
lika ... ja nie chcialam ci przypominac o tych 'atrakcjach' ja poprostu cie podziwiam 2 i w tym jedno male i w ciazy .............woooooooooooooow
ja nie wiem czy bym sobie tak swietnie radzila jak ty

jestem nastawiona pozytywnie do sytuacji
pogadamy w pazdzierniku jak bede spala po 3 h na dobe :-D:-D
mam andzieje ze nie bede miala akcji typu ''oddam w dobre rece-chce do pracy'' :-D:-D:-D (z Hania tak mialam)

lilka ........ja uparta no nie absolutnie nie ..........tylko wszystko musi bac natychmiast i tak jak ja chce

to amsz jak ja! :tak: jak pwoiem K.ze ma zmienic pieluche Hani to am to byc JUZ:-p
a jak on sie nie rusza od razu to juz kraze i gadam:-p

ok mamuski
mlody skonczyl wreszcie gadac to ide mu trzepnac bo lejdis mielismy obejrzec

dobranoc i do juterka :-)

Do góry