reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

Czesc Mamcie:tak::tak:

u nas nocka jako tako... obylo sie bez wymiotow... i mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej:tak:

Lilus... jestes dzielna babka!!! Gratuluje -5kg:tak::tak: noi powodzonka, aaaa i mam dobra informacje laska bedziesz juz na sylwka 2009:-D a nie 2010... :-D chyba ze myslisz o nowym roczku, to 2010:-D:-D

Bira, to dzis jestescie na basenie, czekam na fotki:tak::tak:?

Anineczko, milego wypadu i grauluje uporzadkowania chatki:tak::tak:

Beatko, fajnie masz... obiadek u dziadkow... my chyba dzis skonczymy moja ogorkowa:blink: aaaa i wyjelam z zamrazalnika kolby kukurydzy, zaraz ugotuje:tak::tak:

Women, dzien dobry - rowniez milej niedzieli:tak: jak tam Dorian??

Kilolek, i jak Kubus? zeszlo to zaczerwienienie?

Elbra, jak glosik? wrocil? jak sie czujesz??

reklama
Czesc Mamcie:tak::tak:

u nas nocka jako tako... obylo sie bez wymiotow... i mam nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej:tak:

Lilus... jestes dzielna babka!!! Gratuluje -5kg:tak::tak: noi powodzonka, aaaa i mam dobra informacje laska bedziesz juz na sylwka 2009:-D a nie 2010... :-D chyba ze myslisz o nowym roczku, to 2010:-D:-D

Bira, to dzis jestescie na basenie, czekam na fotki:tak::tak:?

Anineczko, milego wypadu i grauluje uporzadkowania chatki:tak::tak:

Beatko, fajnie masz... obiadek u dziadkow... my chyba dzis skonczymy moja ogorkowa:blink: aaaa i wyjelam z zamrazalnika kolby kukurydzy, zaraz ugotuje:tak::tak:

Women, dzien dobry - rowniez milej niedzieli:tak: jak tam Dorian??

Kilolek, i jak Kubus? zeszlo to zaczerwienienie?

Elbra, jak glosik? wrocil? jak sie czujesz??
zeszło, więc może sobie po prostu odgniótł....

Kilolek... to dobrze:tak:

Lilus, Beata... pytacie mnie o Chorwacje i Bulgarie... co do Chorwacji to mam sowje wrazenia i sie podziele...:-p ale w Bulgarii nigdy nie bylam:dry:

Jesli chodzi o Chorwacje... to nie polecam. My bylismy w sierpniu 2007. Pojechalismy autem, w ciemno. Dojechalismy do Porec - ok. 1000km od nas, ale jak zobaczylam brak plaz... i to morze... to chcialam plakac...wiec pojechalismy dalej na poludnie... no ale nie za daleko, bo jakies 2000km, chyba... moze Dalmacja jest piekna, tam nie dojechalismy - bo zdecydowanie dalej. A tam gdzie bylismy - niby wszyscy zachwyceni, ale ja jakos nie... brak plaz! Tzn. sa kamienne plyty - raz lezalam - az milam guza... ludzie koczuja przy morzu na trawie, kamieniach... Morze ma dno kamieniste, ja bedac w ciazy w gole balam sie ze sie przewroce... no ale ludzie tez happy:sorry2: w kamieniach przzy morzu skoropiny... w morzu jezowce... ceny wysokie, my np. pierwsza noc spedzilismy za 40 euro w jakiejs willi, 1 pokoj z lazienka i wspolna kuchnia... potem znalezlismy pokoj za chyba 30 euro. Ale naprawde ja w porownaniu z wycieczkami z wyzywieniem, w hotelach, z basenem, plaza piaszczysta i cieplo... a tam nawet pogoda byla w kratke...:baffled::baffled:

Ostatnia edycja:
Elbra nie pomogę bo Dorkowi dopiero wyszły górne jedyneczki,wiec mamy dopiero 4 ząbki
Dorianek zdrowy Anulko chyba leki szybko poskutkowały
Ja tez troche kaszel mam i jest ok Tomek najgorzej heh duży chłop a powaliło go jak niewiem :)

My po obiadku Dorian śpi
Zmykam troche przed tv się pobyczyć co by sie troche w boki odłożyło hehe

A mam pytanko do mam które odnoszą takie sukcesy w nocnikowaniu
Jakie macie nocniki???Bo ja mam ten z FP i jest beznadziejny jak dla mnie,chce zakupić nowy i mysle nad tym zwyczajnym za 10-20zł

A co do smoczka to byliśmy 4 dni bez smoka i jak Dorek zachorował i bardzo gorączkował w nocy sie obudził z płaczem wiec Tomek prosił żebym dała mu dydusia że troche go uspokoi i bedzie czuł sie lepiej wiec uległam i jak narazie smok jest jeszcze w buzi Dorka ale od jutra znowu akca PRECZ Z DYDYSIEM :)))

AAAA Liluś moje gratulacje !!!! Super ci idzie widać że 3 ciąża ci posłużyła :)))
Anulka zdróweczka życzę :))) śle troszeczkę słoneczka do Was i dla wszystkich chorych dzieciaczków

No to teraz już uciekam
I mówie już dobranoc wszystkim papa

reklama
Do góry