reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2007

reklama
Heloł
ale sie tu rozpisałyście:szok::szok::szok:
Amanda tak jak ostatnio o godzinny koncert w nocy urządzia i skończyło sie na tym że spała z nami:zawstydzona/y:
zganiam wszystko na kolejne zębiska:dry:

Kalka witaj:tak::tak:
Wisienka trzymam kciuki żeby odcycolenie poszło bez problemowo:tak::tak::tak:
Bira Ingusia po fryzjerze wygląda przeuroczo:tak::tak::tak:
a co do mleka to moja wypija od 210 do 400 ml w ciągu dnia :sorry2:
a to ta granica zalezy od tego czy z rana ma na nie ochotę czy tylko na dobranoc wypije:tak::tak::tak:
Elka dołączam się do kur domowych;-)
Beata to już 4 miechy:szok::szok: ale to szybko zleciało:szok::szok:

dobra spadam na inne wątki:sorry2:

Hej Dziewczyny.
U nas spacer juz zaliczony, piękna pogodę mamy słonko świeći konkretnie:-)
Młodzik już śpi a ja zabieram się za obiad i sprzatanie, słońce zaświeciło to mi pokazało kurz na czarnych meblach:szok:
Fajnie że nie jestem sama co siedzi z dzieckiem w domku:) Miłego dnia:-)

Witam Was ponownie
mogę ... ??

mam nadzieję, że nie pogonice mnie gdzie piepż rośnie :sorry2::confused::baffled:.

Po pierwsze chciałam pogratulować Nowych FASOLEK :))) fajnie :tak: ( kurcze ja jeszcze jakos się boję zdecydowac na kolejnego maluszka:dry: ).

:) widzę, że Nasze dzieci podobnie testują nas hihi małe łobuziaki - fajnie przeczytać, że nie tylko Kacper jest rozrabiaką :-D. Choc ostatnio Kacper jest bardziej do okiełznania hihi- sam sie bawi samochodami robi brum brum i w ogóle.

Tydzień temu oduczyłam Kacperka od psania ze smoczkiem .... ale byłam w szoku bo myślałam, że będzie masakra a tu wystarczyło obciac smoka poierdziec ze myszka go ugryzła i uciekła i już od tamtej pory bez problemu zasypia i śpi hihi nawet lepiej niż ze smoczkiem:-D.

Ja dalej siedzez Kacprem w domu choć wizaż rozkręca się coraz bardziej :)))) a to jest pocieszające:-D. No to na razie tyle.

Mam nadzieję, że uda mi sie pisać więcej częściej - jesli pozwolicie oczywiście :confused:

Hej dziewczyny.
U nas dzień mija ok,z mojego syna wyrasta mały terrorysta, od nowa mu sie właczyło podnoszenie na rodziców ręki i marudzenie, matko skad u dzieci takie pomysły i zdolności:szok: takie małe a cwane....
U nas pogoda nawet dopisuje teraz wyszło słoneczko, może wyskoczymy na spacerek po obiadku.
Miłego dnia

reklama
Kalka, a ja dziś się młodej na ół dnia z domu pozbyłam. Troche posprzątałam i leżę.. kurcze nie pamięam kiedy tyle gniłam co dzisiaj:-) Oj częściej by mi się takie lenistwo przydało;-)

Do góry