reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2007

Cześć Dziewczyny.

Zajrzałam, poczytałam co u Was i gratuluję mamom, które juz urodziły i tym, które jeszcze czekają na urodzenie kolejnego potomka. Dołączam do Waszego grono - my jesteśmy w 9 tygodniu :-) i termin mam na 26 stycznia - to wg obliczeń pani doktor, bo ja stawiam na kilka dni wcześniej. No i oczywiście chcemy siostrę dla Tymka.
Czuje się dobrze, chociaż w chwilach kiedy nic nie jem, jest mi niedobrze a wszystko mija, jak tylko zacznę cos jeść, dziwne to takie.

Tymek rośnie, duuuuuuuużo gada, upiera się przy swoim zdaniu ale jest też kochany. Dalej siedzi u dziadków kiedy ja jestem w pracy. A ja pracy mam już dość i z utęsknieniem czekam na wakacje!!! Niby nie jest tam tak źle, ale jak się dostaje za nic po głowie i to jeszcze pokątnie, przez przekaz osób trzecich, a nie oficjalnie, to się odechciewa pracy.

Larvunia widzę, że dbasz o wątek i odświeżasz go raz na jakiś czas.

Może teraz będę tu zaglądać od czasu do czasu.

Do następnego.

reklama
jolie gratuluje!:) i trzymam kciuki zeby byla dziewczynka;) u nas sie udalo trafic na chlopczyka:) wiec bedzie parka. Marysia juz sie nie moze doczekac:) bardzo to przezywa, od poczatku byla angazowana. Teraz przytula i caluje brzuszek, mowi do brata po imieniu- Mateuszek:) i ciagle opowiada mu czego nie bedzie mogl robic bo bedzie jeszcze maly jak sie urodzi, ale niech sie nie martwi bo ona go wszystkiego nauczy...:) slodkie to jest

Hej
A ja wpadam sie pochwalić ze zostałam mamusia po raz trzeci :-)
Mikołaj urodzil sie 8ego czerwca- 8 dni po terminie z OM- a w terminie jesli chodzi o termin z USG :tak: ;-)
Pozdrawiam was serdecznie i gratuluje zaciążenia dziewczyny! ;-)

witam wszystkie dziewczyny!!! jestem w ciazy blizniaczej bede miec dwa bobaski hehe, termin mam na 3 listopada ale moze byc wczesniej, wiadomo to blizniaki, ale ja sie modle by jak najpozniej urodzic i zeby wszytko bylo wporzadku.Wybieramy sie z mezem na badanie usg 3d do lodzi ale nie wiemy gdzie i do kogo jak by ktoras byla z lodzi moze okolic i by nam cos poradzila, podpowiedziala bysmy byli bardzo wdzieczni:) pozdrawiam.

ja jestem to codziennie ale nikt nie pisze to sama ze soba nie bede....
niewiem moze na swoim prywatnym watku siedza dziewczyny?
Heh ja tez bym tam zawitala ale chyba nie zanosi sie na zaproszenie....;]
Co tam u Ciebie kathhe? jak ciąża? juz niedlugo maluszek bedzie na swiecie:))))

reklama
no własnie ja tez chyba nie mam dostepu do zamknietego watku:(

a u mnie wporzadku:) juz niewiele zostalo

a jak ty dajesz rade z trojka? starszaki chodza do przedszkola?

Do góry