reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

Ech ANTILKO - chetnie bym wkleila foteczke....ale na tym weselu tydzien temu zepsul sie nam aparat i najpierw trzeba oddac go do naprawy :wściekła/y:
My tez mamy konflikt.....badanie bede robic niedlugo, bo to jakos w okolicach 12 tygodnia pierwszy raz trzeba - tak jak NIK_I robila.....
Ja po poronieniu nie dostalam immunoglobuliny.....po porodzie tez nie (maly odziedziczyl rh po mnie, a grupe po M).....przeciwcial nie bylo...i mam nadzieje nadal nie ma ;-)
MONIK - pewnie kochana.....trzeba to biore.....ciekawe jak u mnie bedzie z tym zmniejszaniem dawki......poki co biore 3x1, przedtem bralam 2x2 :dry:

reklama
Antilko ja mam takie zestewienie. Ale jeszcze nie miałam robionych badań w tym kierunku. Ginek wie że mam Rh ujemne. Immunoglobulinę miałam podaną przy ostatnim poronieniu.

Cześć Dziewczynki:-)
Wczoraj wieczorem czułam się fatalnie. Mdłości dopadły mnie koło 18 i męczyły do 22:baffled:Dzisiaj na szczęście jest znacznie lepiej.
Nawet miałam siłę wykąpać swojego psa.:happy:
Wizytę u lekarza mam w poniedziałek i już powoli zaczynam się denerwować. Szkoda, że nie można podglądać na bieżąco, co się dzieje w brzuszku.

Hej:-)
Ja też mam wizytę w poniedziałek. Dlatego dzisiaj robiłam badania krwi, moczu, odczyn Coombsa, chociaz mam grupe 0 Rh+. Dwa razy mnie kuli, bo mi żyła pękła.:dry:Myślalam, że jak pójdę ze skierowaniem to nie będę musiała płacić, a tu niestety.

witajcie moje drogie :-)
dawno sie nie odzywalam bo mam problem z dostepem do netu (jedynie w pracy) a ze bylam na zwolnieniu... no ale od poczatku ;-) nie sadzilam ze od glupiego kataru moze pojawic sie taki bol brzucha. zwyczajnie sie przeziebilam i caly majowy weekend bylam na zwolnieniu i lekach :-( ale wraz z katarem bole ustapily wiec teraz jest ok.
niestety mdlosci i wymioty rowniez mnie dopadly, pomimo zazywania tabletek z imbiru. jednak w poprzedniej ciazy mialam wymioty dopiero od 4 mies. wiec najlepsze przede mna ;-)

sonke: buziak dla ciebie, bo dzielny jestes!!! :-)

pomysł z podglądanie brzucha na bieżąco bardzo mi sie spodobał:)
ile mniej stresu by było!

Moja wizyta już w czartek, to będzie już koniec 14tc mam nadzieje, że nie zapóźno na usg genetyczne:)

Po za tym rosne w oczach..

Aga za wszystkie badania musiałaś płacić?
Magdalena czy teraz już jest dobrze i brzuszek przestał boleć?
Goocia myślę, że usg genetyczne jeszcze można robić:tak:

Witajcie :-)

Coś dzisiaj samopoczucie u mnie do kitu :baffled:. Jest mi niedobrze i spać się chce. To pewno przez pogodę.

Antilko takie podglądanie co się dzieje w brzuszku było by rewelacyjne. Nie musiałybyśmy się tak ciągle martwić ;-)
Trzymam kciuki za poniedziałkowe wizyty :-)
Goocia fajnie że brzusio rośnie :-) Ja też czuję jak rośniemy :-D
Magdalenko może jednak tym razem mdłości Cię ominą ;-)

A do mojej wizyty jeszcze dwa tygodnie. Nie mogę się doczekać i jednocześnie znowu zaczynam mieć stracha :-p

reklama
Witajcie:-)
Mam nadzieję, że odpoczęłyście przez długi weekend:tak:Ja niestety nie:-(Musiałam mężowi pomagać w remoncie kuchni ( sąsiedzi nas zalali:wściekła/y:). I niestety, nie mam szans na kolejny długi weekend majowy bo znowu muszę lecieć na szkolenie...Trudno.
Wszystkim cierpiącym na nudności i wymioty życzę siły i wytrwałości:tak:Będzie dobrze kochane:tak:U mnie jest już z tym coraz lepiej( tylko czasami mnie mdli). USG genetyczne mamy 14 maja i z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej boję się. Coraz szybciej rosnę ( brzuszek raczej taki sam tylko biodra i piersi masakryczne;-)).
3majcie się dziewczyny. Pozdrawiam serdecznie.

Do góry