reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Karolka Cudowne Dziewczynki Spokojnego dochodzenia do siebie czekamy na newsy porodowe,,, blagam nie zapomnij... o nas ciekawskich Mamusiach:tak:

reklama
Dziś postaram się Wam wszystko opisać, ale to we właściwym wątku ;-)
Zaraz wkleje jeszcze 2 zdjęcia, dziewczynek osobno ;-)

Witajcie dziewczęta!
Karola gratuluję ślicznych dziewczynek Tobie i mężusiowi, trzymajcie się zdrowo i nie uciekaj czasami do wrześniówk, bo mimo, że zostałaś mamą wrześniową zostań z nami:-)
Madzik witaj w domku:-)
Lunia jeszcze do 2 października muszę wytrzymać z gnomem, bo tak mam umówioną wizytę, ale dam radę, może w następnym tygodniu się przeniesie do innego pokoju, bo mam nadzieję, że wróci moja koleżanka z pokoju i będzie się musiał przenieść:-)
Kiriam gnom ma jakieś 29-30 lat, bo nie wiem dokładnie, a zachowuje się jak zrzędliwy staruszek, a co będzie jak będzie miał 40- 50 lat, brrrr, aż wolę nie myśleć i mam nadzieję, że nie będę miała z nim styczności:szok:
Majeczko dzięki za informacje o Moni, pozdrów ją serdecznie i powiedz, że pamiętamy!!!!
Pozdrawiam serdecznie i jak tam zakatarzone mamusie?, bo ja ganiałam przez cały weekend w bluzeczce z krótkim rękawkiem i na to cienki żakiecik, z gołą szyja i nic mnie na szczęście nie złapało, ale ja nie mam się w co ubrać:szok:, kupiłam sobie szal i założyłam płaszczy na plecy, zbawieniem jest dla mnie teraz samochód:-)

KAROLA WIELKIE GRATULACJE! Śliczne są Twoje dziewczynki.:-):-):-)

Uświadomiłam sobie właśnie, że już czas przygotowywać się do porodu. Mi został jeszcze tylko miesiąc z kawałkiem.

Gabi ciepła z Ciebie dziewczyna:tak:.

reklama
Gratuluję Karola, dziewczynki są prześliczne..:) Masz ogromny przywilej, że możesz je juz tulić do piersi:) Super:) jeszcze raz gartuluję i życzę Wam szczęścia i pomyślności w trosce o maleństwa:)

Do góry