reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Dzięki Hanuś za życzenia :) hihih.... ja na razie nie przyjmuję do wiadomości, że za 3 latka mi stuknie okrągła trzydziestka :D

Anetko - taka sprawa rodzinna to faktycznie delikatna kwestia... z czasem na pewno wszystko się uporządkuje :)

reklama
Witam laseczki, kurcze wszedzie jakies chorubska sie panosza, oby Wam szybko minelo to wszystko, trzymajcie sie kochane.
A ja od samego rana cosik robie, najpierw zmienialam firanke, a teraz robie pranie, bo juz mi sie w koszu nie miescilo.
Ciezko macie z tymi tatusiami, ja to mam dobrze bo moj jest caly czas w domu, tylko ciezko mi go od komputera odgonic, ale juz mu zapowiedzialam ze jak dzidzia sie urodzi to sie wszystko zmieni:-)

Zaneta28 zycze duzo cierpliwosci i wytrwalosci. 2 tygodnie szybciutko przeleca:tak:
Wszystkim przeziebionym mamusiom zycze rychlego powrotu do kondycji. Kurujcie sie kochane. Jak obserwuje jak macie pogode to robi mi sie zimno. U mnie piekna jesien, 20C i swieci sloneczko, przesylam Wam troszke promieni na rozgrzanie.

Hej
Ja tylko na sekundkę;-) jestem z zamkniętym a co do moderatora to proponuę najbardziej doświadczoną:-p. Byłam dzisiaj na zakupach u rodziców i u teściów, jestem wykończona a nogi mam jak banie:shocked2: nic kompanko i spanko:cool2:
Dobranoc dziewczynki

A ja całe dnie w domu. Nie moge chodzic, nie moge wychodzic nigdzie. A to jeszcze minimum miesiac :( Juz nie wiem co ze soba zrobic. Ubranka Juli wyprane, wyprasowane, wszystko poukladane i gotowe. Oszaleje :(

Wpadam do Was, a co :-D
Ja już w domku, a malutkie wciąż w inkubatorkach. Powoli przybierają na wadze. W czwartek powinny być w domku. Ja czuje się dobrze, ale rana boli i się niekomfortowo czuję...
Chyba rodzeństwa małe mieć nie będą, a już na pewno nie kolejne bliźniaki :-D

karola000 jak to?? Ciebie do domu pogonili a Maleństwa zatrzymali?? To tak robią ??

Karola, wpadaj do nas jak najczesciej - przecież jesteś jedną z nas :-) tylko troszkę się pospieszyłyście we trzy. Ale jaki piękny początek miały listopadówki dzięki Tobie i małym Księżniczkom :-)

Pozdrawiam cieplutko
Clue

Witam wieczorową porą :tak:!
Karola - wspaniale, ze już wyszłaś ze szpitala,a jeszcze wspanialej będzie w czwartek gdy już będziecie wszyscy razem :-):-). Co do rodzeństwa to owszem masz rację - ja tak mówiłam przez dwa lata :cool2:. Nawet nerwowo reagowałam na pytanie typu "a kiedy drugie?" W każdym razie myślę że prędzej czy później dopadnie cię "cud niepamięci" :-D:-D:-D. Odpoczwyaj i regeneruj się jak możesz. Trzymaj się!
Martynag - niestety kryzys siedzenia w domu i leżenia plakiem czasami dopada:-(. szcególnie jak się jest nacodzień aktywną. Może spróbuj wymyśleć coś co ci poprawi humor np. mega krótkie dobrze zorganizowane wyjśie na romantyczną kolację z ukochanym. Tylko pamietaj do samochodu max 20 kroków i z podjeżdzasz pod same drzwi :-D. Mi to pomogło w krytycznym momencie.
Żaneta - cieszę się że wszystko dobrze idzie i pozdrawiam cię cieplutko . Oby tak dalej :tak:
Czarnaanutka - ja tyle lat miałam jak Mikusia rodziałm :-p- ach ta młodość. Bo teraz to mi już kości trzeszczą normalnie:-D:-D:-D
Anetko i inne przeziębione mamusie i dzieciaczki - zdrowiejcie szybko!!!
A wszystkim nocnym markom życzę spokojnej nocki i kolorowych snów!

reklama
clue dziękuję za ciepłe słowa.
co do pobytu w szpitalu. nie było sensu trzymać mnie dłużej w szpitalu, więc mnie wypuścili. a do dziewczynek jade z mężem już jutro z samego rana.

Kiriam u mnie byłoby pytanie "a kiedy trzecie?" :-)
najpierw odchowamy nasze księżniczki :-D

kłade się dziewczyny, bo zmęczona jestem.
dobranoc

Do góry