reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

Tak u nas na szkole rodzenia powiedzieli że tą maść mamy przynieść do szpitala i stosować od samego początku już po porodzie... podobno jest świetna i przed karmieniem wystarcza przyemyć brodawkę mlekiem, tak nas położna instrułowała a ile w tym prawdy to musimy na sobie przetestować;-)

reklama
Karola000 lagodzaco na obolale brodawki dziala tez Twoj wlasny pokarm. Po "posilku" wycisniej troszke pokarmu i wetrzyj w brodawke i otoczke i pozwol zeby sie wchlonal zanim nalozysz ubranie. Podwojnie zycze powodzenia i wytwalosci:tak:.

Dziewczyny, cwiczycie Kegla?

dziękuję Wam za dobre rady :-D
jutro tatuś pójdzie po maść.
dziś rozmawialiśmy o ślubie.
chcemy zorganizować jakiś obiad dla rodziców, żeby o tym porozmawiać...

ja przed pierwszym porodem nie cwiczylam:zawstydzona/y: dzieciak urodzil sie bardzo szybko, ale doswiadczylam ze te cwiczenia sa bardzo dobre, bo ja nie bylam nacinana tylko naciagana i wlasnie te miesie ktore odpowiedzialne sa za przyjemnosc przy wspolzyciu (bo te od zewnatrz i wcale nie gleboko jak niektorym sie wydaje) bo po porodzie to byla masakra:baffled: ale to narpawde dziala bo po jakims czasie wszysciutko wrocilo do normy. Dlatego teraz sie zapomnialam ale wiem ze to naprawde dziala i chyba powinnam zaczac cos z tym robic:confused:

ja na twoim miejscu bym poczekala troche az dziewczynki troche podrosna, bo wydaje mi sie ze moze wam byc ciezko teraz organizowac slub, ale znowu dla chcacego nic trudnego;-)

a no to tak, pogadac zawsze mozna i nawet sie przyda....

sorry za niezrozumienie:zawstydzona/y: wogole cie podziwiam z dwojka takich maluszkow. Ja bede miala niby drugie i roznica wieku bedzie rok i 9 miesiecy a juz mnie to przeraza:baffled: mala robi sie coraz bardziej wymagajaca,,, tak jakby cos przeczuwala ze ma pojawic takze ktos nowy:szok:

agathe przede wszystkim spokój :-)
gdyby nie to, pewnie bym już wczorajszej nocy zwariowała :-D
obecnie królewny śpią snem kamiennym.
a mój luby z nimi :-D

staram się nie denerwować i myśleć o tym,że wszystko będzie dobrze :-)

reklama
Do góry