reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

wiecie z tymi wyajzadami to jest tak ze szybko sie przzwyczajasz do bycia samej i jak przyjezdza mezczyzna i zacyna robic nagle swoje rzady to zamisat sie cieszyc to sie wsciekasz... conajmniej ja tka mam i pare innych kobiet ktore znam w takich sytulacjach ale spokojnie wczesniej u nas bylo odwrotnie ze ja jechalam w iwraclam po trzech dniach do domu z mezem i dzieckiem i sie zaczynaly wypominki niestety zawsze wyjazdy nie sluza rodzinie...
Anetko tzrymam kciuki za plan a pijesz herbatke z lisci malin albo bierzesz juz wiesiolek?? a procz tego systematyczny seks.... milego planowania porodu.... pogadaj z Kuba moze on ci pomoze....hihihihi troche fikolkow na trzepaku i rozrabiania w parku czy figloraju i po sprawie idziesz rodzic....;-)

reklama
Cześć Dziewczyny!!

Normalnie nie nadążam za Wami z czytaniem :)

Anetko - kiepsko z tym wyjazdem Twojego M trochę :/ akurat tak blisko terminu rozwiązania... ale może uda Ci się rozpakować nieco wcześniej. A za zdrówko Kubusia trzymam kciuki, wszystko będzie dobrze :)

U nas zaczęło się tapetowanie pokoju maleństwa !! Wczoraj mój M z moją Mamcią wytapetowali połowę pokoju a ja pomagałam ile mogłam no i skończyło się konkretnie twardym brzuszkiem. Jednak normalnie nie mogłam siedzieć z założonymi rękami, a dzisiaj mam zakwasy :D W poniedziałek dokończą tapetowanie i zaczniemy czyścić wszystko i kłaść listwy i będziemy skręcać meble :). Eh... im bardziej zaawansowane prace tym ja spokojniejsza :)

Witajcie w niedzielne południe :-D
Obiadki zrobione? :-)
Ja mam jak zwykle kilka chwil, bo małe śpią :-D
Jutro idziemy do pediatry na badanka ;-)
Zobaczymy jak tam królewny rosną i tyją, no i czy wszystko ok ;-)

wiadomość od Monik75
Przedwczoraj wieczorem miałam już silne regularne skurcze. Na szczęście dało się je opanować. CC pewnie będzie na dniach. Buziaczki dla dziewczynek z BB:biggrin2:

Dziewczyny, czy Wy teraz pod koniec macie też takie głupie myśli, czy aby napewno wszystko z maleństwem w porządku?? :baffled::baffled: Ja to zaczynam świrować. Chciałabym już zobaczyć Piotrusia i przekonać się, że z Nim wszystko ok. Że rozwinął się dobrze, że nic mu nie dolega, że te wszystkie wyniki z USG były dobre... Echhhh - od kilku dni tak mam. :( Mój R już się na mnie wkurza... :( :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Echhh... Oby wytrzymać do października i żeby wszystko było dobrze. Tak niewiele zostało.

A ja to już wogóle świruję, bo Mały zrobił się bardziej aktywny niż zwykle. Za dużo czytam i słucham i potem mam schizy. A mój R już ma tych zmartwień dosyć. I wcale mu się nie dziwię.

A tak z innej beczki - jak wejść i znaleźć albumy zdjęć?? Karola napisała, że ma zdjęcia w albumie, a ja nie potrafię tego znaleźć...

Do góry