Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i już nie było czasu na pisanie następnego! Ale tera chwilka spokoju i mogę co nieco skrobnąć
.
Mi jescze zostało odświeżenie łazienki.:-(
.
!!!!! Potrzeba mi jeszce pufa :-(. A dzisiaj byliśmy na urodzinkach u teściowej - było miło ;-). I właśnie mam pewien problem ... mianowicie moja szwagierka też jest w ciąży i też rodzi za kilka tygodni. Strasznie niezręcznie czuję się z tymi porównywaniami. Szcególnie że mam już przedsmak ponieważ nasze starsze dzieciaczki też są porównywane (ale nie przez teściów), i jest mi smutno czasami kiedy zdarzają się sytuacje w których dzieci są nierówno traktowane (bo dziewczynkom można więcej i zawsze trzeba ustępować, a jak nie wiemy kto zbroił to przecież oczywiste że był to chłopiec
). Teraz dzieci będą w jednakowym wieku i już widzę ten targ umiejętności, piękności, a przecież każde dziecko inne.
, pozwolę mu jeszcze na jakiś kawałek,a reszta jedzie do mojej koleżanki od której mam dostać ciuszki dla maluszka, chyba,ze będzie w nocy podjadał,to czeka mnie druga tura:-). Oczywiście znów musielismy przesunąć wyjazd po ciuszki na ten tydzień,bo w weekend nie wypaliło,zawsze coś wypada:-(
i niech twój M w końcu pozałatwia wszystkie sprawy,zeby mógł być juz cały czas z tobą, a co do siedzenia juz na zwolnieniu,to zaczynam cieszyć się tym komfortem od tego tygodnia, bo na razie nie było kiedy:-)

, a najbardziej kiedy moja znajoma porownuje maja corke z jej, tylko ze jej jest o rok starsza
.
????? Brrrr. Przeciez nie ma identycznych dzieci ani identycznych kobiet w ciazy, takie gadanie jest totalnie bez sensu
.
Trzymajcie kciuki żeby wszystko poszło dobrze