reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2008

reklama
Cześć Dziewczynki:-)
U mnie też nic, ale zupełnie się tym nie martwię wszystko ma swój czas. Byłam prawie cały dzień na wykładach, potem zakupy a teraz słodkie nieróbstwo;-)
Tajchi też mi to wygląda na czop:tak:

Czesc Mamuski :*
Lana3 haha co za porownanie :p
Jeszcze dzis i jutro szpital.. ciekawe co mi powiedza... czy mnie przyjma... co zadecyduja...
W nocy mialam skurcze, ale nieregularne. Od rana meczy mnie biegunka - chyba z nerwow, ze to juz jutro. Nawet apetytu nie mam.
M pojechal na gielde samochodowa z rana i siedze sobie z Mamcia i moim ukochanym Dropsikiem (york), ktory potrafi pocieszyc jak nikt inny :tak:
Pogoda dosc ponura niestety.
Buzka Kochane i milego dnia :*

Ja równiez witam was wszystkich nadal 2w1. mam skurcze nawet bolesne ale nadal nieregularne które mijaja jak ide spać a od rana znouw są .Ja naprawde już głupieje z tego wszystkiego, mam małego upraciuszka w brzuchu i za zadne skarby nie chce z niego wyjsc.Martynaag tez bym sie bała szpitala ale ty przynajmniej juz jutro mozesz miec mała przy sobie a ja musze tyle czekać .Życze powodzenia jutro w szpitalu.:-)

No ja tez nadal 2w1, w nocy nic się nie działo, dużo piłam wczoraj ,a tylko raz na siusiu wstałam hmmm.....
Martynaag będzie dobrze pewnie jutro ukochasz swoja córeczkę
izka_sz Ty chociaz masz jakies skurcze bo ja to nic:szok:

Tajchi dziekuje :* ja za to w nocy kibelek zaliczylam 5x.

Mnie od rana boli podbrzusze, raz mocniej raz slabiej, do tego ta biegunka... ehh.. i teraz nie wiem czy to stres czy moze cos drgnelo...

reklama
Mi dzis tez leci taki gęsty śluz, jak sie rozchodziłam to się pojawił:tak:jestem pełna nadziei, ale jak nie to poczekam na mojego szkraba jeszcze te 7 dni, do wywołania, tyle,że w piątek moi teście przylatuja wnusia zobaczyc a wnusio dopiero w drodze bedzie hihihi:-D:-D

Do góry