reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

DZiewczyny glos oddany . ANulka ślicznotka, nie moge sie na nią napatrzec :tak::-D Filipek ma cudowny uśmiech , slodziak maly :-)
Kupiliśmy dzisiaj Julce rower, bo za 10 dni ma urodziny, a że w piwnicy nie mamy miejsca to przyniesliśmy go do domu. Oczywiście już jeżdziła po mieszkaniu i postawiła rower przy łóżku i nie pozwoliła go ruszać . He he dzieci są fajne :-D
Brzydka pogoda u nas, siedzielismy w domu z małym i jakoś nam się strasznie dzień dlużył. Sebastian jakis marudny dzisiaj.Mam nadzieję że jutro będzie lepiej.

reklama
Dziewczynki, głosy już oddane:tak:

U nas dzień jak co dzień:-) Mała raczej grzeczna, byłyśmy na spacerku a później przyszli goście ( moje koleżanki ). Nika była bardzo zadowolona bo tyle nowych rzeczy się działo. A teraz smacznie śpi:tak: Jutro idziemy na szczepienie i trochę się boję, czy dobrze to zniesie:confused:
Ostatnio jakby ciszej na Listopadzie...Gdzie się podziały Anetka, Gabi, Agathe???
Pozdrowienia dla Wszystkich :-)

Ostatnia edycja:
WITAM WAS u mnie po staremu wiki cały czas marudzi ostatnio nawet bardziej. mam pytanie wiem ze dzieci w tym wieku slinia sie i wkładaja wszystko do buzi ale wiki nie slini sie tak tylko slina jej sama wycieka strumieniami z buzi wszystko do niej kładzie a najbardziej woli raczki swoje jak je ma w budzi to zaciska dziasła i az sie czerwona robi ze złosci i za chwile jest płacz a rece w buzi ma cały czas czy to moga byc zabki bo ostatnio jest tak marudna ze ciagle płacze jakby te dziasla ja swedziały.

Bliźniaki głos oddany:tak:Też można codziennie głosowac?Już doszytałam
Izka moja też pakuje piąstki do buzi i to tak głęboko, ze ma odruch wymiotny:baffled:
Lana jaki ładny nowy suwaczek:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry