reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2008

reklama
Dziękujemy Antilko:tak:
My tez juz oddałyśmy dzisiaj głosy ( jeszcze później włączę drugi komputer;-)i jeszcze zagłosuję:tak:;-))
U nas pogoda pod psem:-(Szaro, zimno i pada raz śnieg raz deszcz - do bani. Chyba spacerek sobie odpuścimy. Dzisiaj posiedzimy może na balkonie...:confused:Zobaczymy czy Nince się spodoba:tak:A ja mam jakiegoś takiego mega lenia - nic mi sie nie chce. A tu tak sie nie da:-p
Oooo:szok: słońce chyba przebija sie przez chmurki...:szok:Czyżby była jednak szansa na spacerek???

Antilko - nagroda za pierwsze trzy miejsca ( oj, bedzie trudno;-)) to zapas pieluszek na rok + blender Brown a za miejsca od 4 - 50 klocki FisherPrice + paczka pieluszek i chusteczek pampers
Miłego dnia kochane:*

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNY głosy oddałam na wszystkie dzieciaczki w róznych konkursach powodzenia dla waszych maluszków. u mnie pogoda do bani dopołudnia było całkiem całkiem wiec wyszłam z mała po syna do szkoły wyszłam troche wczesniej nameczyłam sie z nia bo ona nie lubi jezdzic we wózku i spac tym bardziej , ale w koncu zasneła ale po pół godzinie sie obudziła i ryk to szybko do domu cała droge płakała az weszlam do mieszkania i ja rozebrałam płakała raczej sie darła. i po spacerze. jutro ide z synem do szczepienia i niewiem czy dam sobie rade bo ide z mała a ona i wózek sie nie lubia.:-(niewiem co mam z nia robic bo nieraz pogoda jest super i sama bym chciała wyjsc z domu a ona robi taki cyrk jak widze jak mamy sobie spaceruja z maluszkami to az mi przykro jest.

reklama
Asiulek no właśnie wiedziałam, że jeszcze na kogoś muszę zagłosować:tak:117 głos od mnie
Lunia super nagroda, chyba musimy się sprężyć, aby Ninka miała do czego siusiać;-):-DW konkursie Bebiko jedynie można misia wygrać
Izka dziwne, że Twoja córcia nie lubi wózka:confused:Moja uwielbia spać na spacerkach, albo na balkonie w wózku

Do góry