reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2008

Troche tych głosów Wam przybyło przez jedne dzień podwojona liczba SUPERRRR:tak:
izka mój tez się ślini,ale czasem tez cieknie mu ślina jak bokserowi-nie to nie bokser tylko jakis inny pies potocznie bokser nie raz trzeba małego ze 3-4 razy na dzień przebierać lub zmieniac mu śliniak

reklama
głosy oddane :-)
Wczoraj udało mi się małego uśpic na balkonie :-) no i dzisiaj mam efekt godzinnego spania - katar i kaszel. Muszę z nim iśc do lekarza :-( całą noc się męczył okruszek a ja razem z nim. Od soboty dodatkowo chyba ma biegunkę - kupa 3-4 razy dziennie, bulgocząca a do tego ze śluzem.

Witam mamusie
U nas coraz lepiej, mala coraz spokojniejsza, i weselsza, ttylko przy cycu marudzi bo ciagle ja cos innego zainteresuje na co musi spojrzec i nie ma jedzenia, w nocy budzi sie tak po 3-4 razy, wiec da sie zniesc:-)
clue biedactwo, kurcze tych wirusow teraz to pelno, jeszcze taka okropna pogoda

Kurcze moja to codziennie robi kupki 3-4 razy, ale raczej wygladaja normalnie, chyba nie mam czym sie martwic???

reklama
Witam,
Nini po szczepieniu odpadła o 19:tak: Czyli luzik:cool2:Tyle wrażeń jednego dnia:szok:
Konkursowe dziewczynki - głosy oddane ( nawt po 2 razy bo z 2 komputerów głosowałam:tak:)
A ja zmykam do łazienki - chwilę spokojutrzeba wykorzystać;-)
Miłego wieczoru:tak:;-)

Do góry