reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2008

Czesc dziewczyny
Chcialam doniesc ze wreszcie sie rozpakowalam i Kevin jest juz z nami!!!!!!!!! Urodzil sie 28 maja o 2.45 wazyl 3994 g i mial 56 cm:biggrin2::biggrin2::biggrin2:
Strasznie sie ciesze ze mam to juz za soba,ze maly zdrowy i ze w komplecie juz jestesmy.W 6 dobie wyszlismy dopiero ze szpitala bo maly zoltaczke przechodzil.
Teraz czeka poznawanie sie wzajemnie.....
Nikolka glaszcze na razie braciszka po glowce,ale trzeba bardzo uwazac bo traktuje go jeszcze jak zabawke i zdarzy jej sie zlapac go za ucho,albo pociagnac mocniej za reke.Cwiczy na nim gdzie jest oko ,ucho i tak po kolei:biggrin2:
Maz na razie ma 2 tyg urlopu i bardzo mi pomaga ale juz mam dreszcze na myslze zostane sama z takimi maluchami.....
Licze ze wszystko sie jakos ulozy:sorry2:Wiem ze latwo nie bedzie.
Od nowa sie musze przyzwyczajac do nocnego wstawania i tych wszystkich czynnosci przy takiej drobince.Cora to juz taka duza mi sie wydaje i nie wiem kiedy to zlecialo.
We wtorek czeka nas pierwsza wizyta u pediatry.Czekam az pepek odpadnie zeby go porzadnie wykapac.
Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Witam,
Cerpię na brak czasu i weny:-(Ale obiecuję poprawę;-)
Beabea- GRATULACJE!!!!
MamuniuKubunia - Witam!!! Dzielna kobieta z ciebie. Dużo zdrówka i radości dla Ciebie i Kubuisa:-)

U nas nic nowego. Nina zdrowa, całymi dniami łobuzuje. Zaczyna tworzyć pierwsze zdania (na widok butelki po wodzie mineralnej mówi Butla taty i mamy :-))Dobrze, że pogoda sie poprawiła bo ni musimy siedziec całymi dniami w domu:-)
Zmykam do pracy a Wam życze miłego dnia:-)

Halo.czy ktoś tu w ogóle zagląda?? Wiem, że piękna pogoda i większość czasu spędzacie na podwórku, ale może od czasu do czasu ktoś coś napisze?? Wraz z nadejściem upragnionego lata wątek listopad 2008 umrze, szkoda.

Pozdrawiam Was serdecznie!!!

Ja bym zaglądała ale jesteśmy po tygodniowym "urlopie" w szpitalu... Konieczne było podanie sterydow bo z 3 tygodniowego zapalenia oskrzeli zrobiły się płuca.

Diagnoza - astma oskrzelowa...

Ech, odezwę sie jutro jak już sie ograne

MamuniuKubunia - współczuję.

A ja dzisiaj wróciłam z Turcji - jak na razie padam. Później wstawię kilka zdjątek.
pozdrawiam

MamuniuKubunia czekam na wieści co i jak!!

Clue - witaj :-) Pisz jak najszybciej jak się udały wczasy, no i na foto czekamy :tak:

Pozdrawiam Wszystkie Mamy!!! I te co tu zaglądają i piszą i te co tylko zaglądają ;-)

Turcja 2010 298.jpgTurcja 2010 184.jpgTurcja 2010 171.jpg A oto kilka zdjątek z wakacji :)

reklama
Clue piękne zdjęcia!!! Jak będziesz miała chwilkę to napisz jak było ;) Niech chociaż tak się nacieszę zagranicznymi podróżami :)

Cisza tutaj nastała zupełna i chyba sama dla siebie będę tutaj zaglądała.

Trzymajcie się Dziewczyny!!!

Do góry