D
dziunka24.
Gość
Cleo, no powinnas zrozumiec. Male dzieci na stanie, dom na glowie itp itd haha. Nie zartuje, zaraz dzwonie sie zarejestrowac 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moze wykap sie z nim? No i gratuluje wanny :-)
Co do ubierania to wczoraj bylo malzenstwo ktorzy przyszli z 7 tyg corka w kombinezonie zimowym w foteliku i szczelnie mieli fotelik zakryty kocem. A na dworzu slonce grzalo jak cholera, wial cieplutki wiatr, a w aucie mozna bylo sie usmazyc.
Nie panikujcie tak z tym moim guzem, najwyzej bedziecie musialy troche kasy wydac na wiązanki i tyle![]()
a ja wam powiem ze normalnie moj synek jest wspaniały....
3 w nocy ... slysze mały sie kreci ... wiec wstałam i poszłam mleko robic bo wiedzialam ze zaraz płakac bedzie .... no i wrocilam najpierw smoka szukam kolo głowy ... i Pawełek nagle ... ma mama ma...))))))))))))))) myslalam ze padne
)) zjadl i poszedl spac...
wiem ze to nie jest konkretnie do mnie te ma mamam ma jegoale i tak sie ciesze strasznie cudaśny ten moj synus
)) a no i od dzis zaczynamy usypianie w dzien w lozeczku ... zobacyzmy jak na pojdzie
)
ps. odrazu widac ze dziunka wrocila ;-) hahahah pełno nowych postów w tematachnie mogę nadrobić
![]()

winda ale ci dobrzeaga, dziunka
wyprowadziłam się do większego mieszkanka :-)gdzie mam windę co jest "luksusem" po 6 miesiącach targania wózka![]()

ja za każdym razem na 2 p tacham wózek bo na klatce nie zostawię:-(truskawki lód cukier zmiksować no i do tego wódeczkę do smaku:-):-) w orginale jest biały rum też może być taki drin nazywa się daiquiri:-):-)A co to za przepis proszę dokładniej hihihi
biedactwoNa prawde dziecko bylo tak ubrane. Spalo z buzia otwarta. Kocem juz szczelnie owineli zanim wyszli, a ze stali jeszcze z nami 15 minut w srodku to sie dziwie ze im sie dziecko przez ten czas nie udusilo![]()

ale ci fajnoa ja wam powiem ze normalnie moj synek jest wspaniały....
3 w nocy ... slysze mały sie kreci ... wiec wstałam i poszłam mleko robic bo wiedzialam ze zaraz płakac bedzie .... no i wrocilam najpierw smoka szukam kolo głowy ... i Pawełek nagle ... ma mama ma...))))))))))))))) myslalam ze padne
)) zjadl i poszedl spac...
wiem ze to nie jest konkretnie do mnie te ma mamam ma jego![]()

Taaa, przez weekend, Kilolek prawde mi powiedziala i wiem ze juz daaaawno nikogo tam nie bylo
A co z KAMCIA i MARY?
Taaa, przez weekend, Kilolek prawde mi powiedziala i wiem ze juz daaaawno nikogo tam nie bylo
A co z KAMCIA i MARY?