reklama

Listopad 2009

Ale mam sobie fajnie siedze na bb, a tata kąpie dziecko. Tylko jakis drink z palemką by się przydał, muszę jeszcze tylko skończyć z cyckowaniem :) a to moze szybko nie nastąpić

reklama
troche się naczytałam zanim zrozumiałam że dres zakładasz na body i pajaca a nie odwrotnie :))
sama jak czytam to też się zastanawiam :-) co ja to napisałam ale grunt że zrozumiałaś :-)
Ale mam sobie fajnie siedze na bb, a tata kąpie dziecko. Tylko jakis drink z palemką by się przydał, muszę jeszcze tylko skończyć z cyckowaniem :) a to moze szybko nie nastąpić
ojojoj też bym drina sobie strzeliła najlepiej takiego z wódy truskawek i lodu ale jeszcze trochę narazie się zaprzyjaźniamy z butlą :-)
Jestem spowrotem , juz po przeprowadzce :-)

Wczoraj Igorek skończył 6 miesięcy huraaaaaaaaa :-)
no i jak?????????????a daleko się przeprowadziłaś czy w obrębie tego samego miasta?? i co się teraz zmieniło?? :-) oprócz tego że masz wannę :-P
100 lat dla Igorka od Igorka:-)

a ja dzis byłam 1 dzien w pracy ale tylko 4 godziny bo tak mamy ustalone wewnatrz zakładu że niby cały etat ale pracujemy 4 godzinki i mały był z meżem, troszke przykro było mi go zostawic no ale musiałam... na ddatek dostałam @ i srasznie boli mnie brzuch...myslałam że jeszcze nie będę musiała się z tym męczyć....

Cześc.
Opowiem Wam troche co u mnie.
Przeprowadziliśmy sie pod koniec marca.Nareszcie sami ;)
Mieszka nam sie dobrze pomagamy sobie i wspieramy siebie także jest lepiej niż myslałam.

Neta mam od paru dni dlatego nic nie pisałam.
Mały zdrowy...:)
Co do ubierania malucha to w dzień body na długi rękaw plus półspioch /ogrodniczki plus skarpety, body plus pajac. Na noc zawsze body plus pajac. Na spacer body lus pajac (hehe) + dres i grube skarpety No i czapeczka cienka i zdarza sie kaptur dodatkowo na głowie

Passi a Ty nie z W-wy??? U mnie dziś niby na dworzu ciepło ale wiatr taki, ze głowę urywa..... W domu mam chłodno, z 20-21 stopni...Dla mnie na dworzu niby ciepło ale zdradliwa ta pogoda...

Ja z Warszawy ale w Poznaniu na zeslaniu.

Zapraszam - tu sie oszczedza w sezonie zimowym nawet na ogrzewaniu :) nie wiem jak to poznaniacy zalatwili z Panem Bogiem :) ale tu upalnie jest. Mieszkam w kamienicy, mam okna od wschodu po zachod z poludniem wlacznie, do tego grube mury i razem skutkuje 25-26 stopniami :)

dziunka - jaki guz? ja nie w temacie jestem, co Ci?

Na szyji, przy tarczycy. Guz z ogniskiem rozpadu i coś tam jeszcze. Dość duży, a teraz czuję że się bardzo powiększył przez ostatni miesiąc. Dostałam skierowanie, jutro dzwonię się zarejestrować.

Kamciu witamy witamy ;-) a w PL to gdzie bedziesz???

A gdzie tu Kamcia była bo nie widziałam?

Powiem wam pocichu, zeby synek nie uslyszal ze go chwalę, ale kapiel o 20, butla i do spatowa, potem jedzonko ok 3 i 7 z pobutką :-)
AAAA o ząbkach to lepiej nic nie mów, dzisiaj beczy od 7 i jak poszedl spac o 9 to dalam mu ibufenD i jeszcze biedak spi. Jak się stuka lyżeczką to już głośno słychać, wczoraj tak cichutko było :-)

Jeśli dobrze pamiętam to dziunka miala guzka na tarczycy :-(
Trzymamy za Ciebie kciuki, mocno, mocno żebyś miała duzo siły na pisanie na bb

Dziunka sooory ze wczoraj mnie nie bylo na spotkaniu kangra ale mi się chlop rozchorowal, a wiecie jak to zle jak chlop chory, Pewnie się od nas z synkiem zaraził, tylko synek juz prawie zrdowy, a my dalej chorzy. Smialismy sie z kim on na basen w srode wyskoczy:-D:-D:-D:-D

Spoko, guz mnie nie przeraża;-)
Współczuje, mieć chłopa chorego w domu - masakra :-D oni wiecznie twierdzą że już umierają :-D a swoją drogą, małż nie miał pozniej wrócić?

Jestem spowrotem , juz po przeprowadzce :-)

Wczoraj Igorek skończył 6 miesięcy huraaaaaaaaa :-)

Sto lat dla młodego! A gdzie Ty się wyprowadziłaś?

Cześc.
Opowiem Wam troche co u mnie.
Przeprowadziliśmy sie pod koniec marca.Nareszcie sami ;)
Mieszka nam sie dobrze pomagamy sobie i wspieramy siebie także jest lepiej niż myslałam.

Neta mam od paru dni dlatego nic nie pisałam.
Mały zdrowy...:)
Co do ubierania malucha to w dzień body na długi rękaw plus półspioch /ogrodniczki plus skarpety, body plus pajac. Na noc zawsze body plus pajac. Na spacer body lus pajac (hehe) + dres i grube skarpety No i czapeczka cienka i zdarza sie kaptur dodatkowo na głowie

To super że jesteście na swoim :-)

My po domu - body, rajstopy, bluzka (przy otwartym oknie, przy zamknietym bez bluzki), na dworzu - body, rajstopy, bluzka, spodenki np. bawełniane, papucie, kurtka cienka (taka polarkowa) i czapka cienka.

reklama
aga, dziunka

wyprowadziłam się do większego mieszkanka :-)gdzie mam windę co jest "luksusem" po 6 miesiącach targania wózka :D:D:D

Małemu kąpiel w wannie się nie podobała :((( strasznie mi płakał :(((poczekam aż podrośnie może wtedy...tłucze nogami o swoją wanienkę ale w niej się czuje najlepiej...no nic mama się dostosuje :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry