E
etna36
Gość
Ale mam sobie fajnie siedze na bb, a tata kąpie dziecko. Tylko jakis drink z palemką by się przydał, muszę jeszcze tylko skończyć z cyckowaniem
a to moze szybko nie nastąpić
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
sama jak czytam to też się zastanawiam :-) co ja to napisałam ale grunt że zrozumiałaś :-)troche się naczytałam zanim zrozumiałam że dres zakładasz na body i pajaca a nie odwrotnie)
ojojoj też bym drina sobie strzeliła najlepiej takiego z wódy truskawek i lodu ale jeszcze trochę narazie się zaprzyjaźniamy z butlą :-)Ale mam sobie fajnie siedze na bb, a tata kąpie dziecko. Tylko jakis drink z palemką by się przydał, muszę jeszcze tylko skończyć z cyckowaniema to moze szybko nie nastąpić
no i jak?????????????a daleko się przeprowadziłaś czy w obrębie tego samego miasta?? i co się teraz zmieniło?? :-) oprócz tego że masz wannęJestem spowrotem , juz po przeprowadzce :-)
Wczoraj Igorek skończył 6 miesięcy huraaaaaaaaa :-)
Passi a Ty nie z W-wy??? U mnie dziś niby na dworzu ciepło ale wiatr taki, ze głowę urywa..... W domu mam chłodno, z 20-21 stopni...Dla mnie na dworzu niby ciepło ale zdradliwa ta pogoda...
PASS - ale ty o Poznaniu to z szacunkiem prosze, teeeeej !!!!!!!Ja z Warszawy ale w Poznaniu na zeslaniu.
Zapraszam - tu sie oszczedza w sezonie zimowym nawet na ogrzewaniu...

Tez cie lubiePASS - ale ty o Poznaniu to z szacunkiem prosze, teeeeej !!!!!!!![]()
dziunka - jaki guz? ja nie w temacie jestem, co Ci?
Kamciu witamy witamy ;-) a w PL to gdzie bedziesz???
Powiem wam pocichu, zeby synek nie uslyszal ze go chwalę, ale kapiel o 20, butla i do spatowa, potem jedzonko ok 3 i 7 z pobutką :-)
AAAA o ząbkach to lepiej nic nie mów, dzisiaj beczy od 7 i jak poszedl spac o 9 to dalam mu ibufenD i jeszcze biedak spi. Jak się stuka lyżeczką to już głośno słychać, wczoraj tak cichutko było :-)
Jeśli dobrze pamiętam to dziunka miala guzka na tarczycy :-(
Trzymamy za Ciebie kciuki, mocno, mocno żebyś miała duzo siły na pisanie na bb
Dziunka sooory ze wczoraj mnie nie bylo na spotkaniu kangra ale mi się chlop rozchorowal, a wiecie jak to zle jak chlop chory, Pewnie się od nas z synkiem zaraził, tylko synek juz prawie zrdowy, a my dalej chorzy. Smialismy sie z kim on na basen w srode wyskoczy![]()
oni wiecznie twierdzą że już umierają
a swoją drogą, małż nie miał pozniej wrócić?Jestem spowrotem , juz po przeprowadzce :-)
Wczoraj Igorek skończył 6 miesięcy huraaaaaaaaa :-)
Cześc.
Opowiem Wam troche co u mnie.
Przeprowadziliśmy sie pod koniec marca.Nareszcie sami
Mieszka nam sie dobrze pomagamy sobie i wspieramy siebie także jest lepiej niż myslałam.
Neta mam od paru dni dlatego nic nie pisałam.
Mały zdrowy...
Co do ubierania malucha to w dzień body na długi rękaw plus półspioch /ogrodniczki plus skarpety, body plus pajac. Na noc zawsze body plus pajac. Na spacer body lus pajac (hehe) + dres i grube skarpety No i czapeczka cienka i zdarza sie kaptur dodatkowo na głowie