reklama

Listopad 2009

Ja jestem tez zmeczona, ale na szczescie migreny ostatnio mam bardzo zadko.
Ja mysle, ze to przesilenie wiosenne plus nasze zmeczenie macierzystwiem ;) tzn wstawaniem w nocy.

reklama
U mnie zawsze jest body z długim i bluzeczka z długim i spodenki, bądź rajstopki, jak są śpioszki to bez dodatkowej bluzeczki.
Moim zdaniem nie można kierować się tym w co ktoś ubiera dziecko bo w każdym mieszkaniu jest inna temperatura, inna wilgotność itd. U mnie nawet jak jest 22-23 stopnie jest wilgotno i dość rześko, u teściów natomiast mały lata w samym body bo to jest mieszkanie w bloku i tam wiecznie gorąco. Na podłodze u mnie samej w domu nie położę dziecka ale u teściów jest taka ciepła, że śmiało mógłby pełzać.
Na dwór tak samo - przecież co miasto, kraj to inna pogoda. Ja ubieram wg uznania, na spacerku i po spacerku zawsze sprawdzam karczek i odpowiednio modyfikuję. Jeszcze nie zdarzyło mi się spocić dziecka, ale może dlatego, ze my na spacerku gdzieś do godziny jesteśmy (nie chce mi się łazić...) ;D

Leniuszek z Ciebie ;-)

gratuluje ząbków u maluszków
ja młodą na pole ubieram w roajstopy, buciki, body z długim rękawem, bluzę polarową i spodenki 3/4. A w domu jest w samym body z długim rękawem i rajstopach. Do spania tylko body i najwyżej skarpetki które i tak zaraz są skopane :))

Łooooo matko!!!!!!!!!!!!! CHYBA MAM INTERNET!!!!!!!!!!!! ZARAZ SIE POSIKAM :d

no nic, ide dzieci uspic i bedziemy szalec hahaha :D
WITAMY:-):-)
I tak się zastanawiam jak mam ubrać moją HANULKE na dwór - bo u nas ma być dziś 20 stopni!! Jak ją ubrać??
A powiedzcie jak ubieracie w domu??
Moja dzis ma rajstopki body z krótkim i bluzke z dlugim rękawem. I nie wiem czy jej nie za cieplo:/
Jak ubieracie na dwór? POMÓŻCIE!
a zawsze wasza mała ma na sobie body w domku??
IGUŚ w domku ma zawsze body i pajacyka:-):-) a na pole to mu zakładam dresik i czapeczkę na to body i pajaca aha no i buciki które uwielbiam:-):-)
Powiem wam pocichu, zeby synek nie uslyszal ze go chwalę, ale kapiel o 20, butla i do spatowa, potem jedzonko ok 3 i 7 z pobutką :-)
odważna jesteś:-D:-D
Antek od wczoraj ma pierwszy zabek-dolna, lewa jedynka :-d:-d
gratulejszyn:-):-)

Na naszym biegunie ciepla (26 stopni przy otwartych oknach w pokoju) mala bryka w body z krotkim rekawkiem po domu, na dwor skarpety, spodnie, bluza, czapeczka na glowe (z dziurkami), odlotowe buciki (bardziej dla mnie) i le voila :)

Passi a Ty nie z W-wy??? U mnie dziś niby na dworzu ciepło ale wiatr taki, ze głowę urywa..... W domu mam chłodno, z 20-21 stopni...Dla mnie na dworzu niby ciepło ale zdradliwa ta pogoda...

reklama
yh... polozylam sie o 11 i do 14.30 lezelismy spalismy i bawilismy sie w lozku .... jeszcze do tego wsyztskiego doszla goraczka :| ale juz lepiej sie czuje ... oby jutro bylo lepiej :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry