reklama

Listopad 2009

Kamciu witamy witamy ;-) a w PL to gdzie bedziesz???

Dziunka patrze szalejesz :))))))

a mnie nie bylo przez weekend w domku ... :) troche odpoczelam od neta heheeh :)
dzis sliczna pogoda napewno zaraz na spacerek :))))))))))))))

a co do ubeirania to ja nie ubieram zbyt ciepło bo maly wiecznie zgrzany .....
przerazaja mnie matki jak np jest okolo 18-20 stopni ... a dziecko w kombinezonie zimowym i czapce grubej :| ...

reklama
No ja tez nie ,lubie jej przegrzewac! Staram sie trzymac ją chłodno :)
wczoraj miała na sobie polar i chyba było jej za cieplo!
dziś chyba jej założe cienki sweterek, jak myslicie??

A jak chcecie jej założyc bluzeczke z długim rekawkiem w domku to zzakładacie jeszcze body??

Jak cudownie obudzic sie rano i zasiasc przed BB - och :)

Troche sie dzis stresuje bo musze wywalczyc skierowanie do endokrynologa a lekarka (wredna baba) twierdzi ze nie ma podpisanej umowy ale pytalam w rejestracji i ma na pewno. Pielegniarki powiedzialy zebym nie dala sobie ciemnoty wcisnac. Ech. Musze sie spieszyc bo mam wrazenie ze guz jest coraz wiekszy...
Dziunka a co sie dzieje ze takie skierowanie potrzebujesz??? Mam nadzieje ze nic powaznego!

Moje chłopaki po domu są ubrani w body z krótkim rękawkiem i półśpiochy, a na dwór teraz jest dosyć ciepło to ubieram body z krótkim rękawem, półśpiochy, bluzeczka i nato dresik no i czapeczka i wsio
Kurcze a ja myslalam ze tylko Bura z listopadowek ma blizniaki, a tu prosze... prosze... co ja przegapilam ;o)

Ale wam zazdroszcze tej letniej pogody... ja to musze jeszcze zakladac rajstopy, grubsze spodenki, body z dl rekawem, sweterek i i na to cieniutki kombnezon. Poslijcie troche dobrej pogody na polnoc ;o)

Kurcze a ja mam ostatnio problem ze spaniem... nie Madelenki, ale moim;o( Jak mala sie budzi o 4.00 nad ranem na karmienie, to ona sie naje w 10 minut, odkladam ja do lozeczka i sobie smacznie spi, ale za to ja mam juz po spaniu, zasypiam gdzies dopiero o 6.00 a mala juz wstaje o 7.00. Wszystkie mysli gonia mi po glowie, i nie moge zasnac... ehh ;o(

No u nas pięknie dziś..
Ale zapowiadają u mnie burze w nocy , a ja się boje burz PANICZNIE!! aaaaa...
mgsit.jpg ale minka :)-moja kochana Haneczka :)

Hania jeszcze żadnej burzy nie przeżyla - bonei bylo zadnej od listopada!!

A to JA się boje burzy - i to strasznie!! jak ja dam rade jak bede Hanie karmiła w nocy i bedzie błyskac!! AAA...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry