reklama

Listopad 2009

.....
Ostatnio znowu mi wstaje ok 5 a chodzi spać po 20 :(( Na dodatek wychodzi nam 2 ząbek.
Dziunka jak dobrze znów cię widzieć :))
Powiem wam pocichu, zeby synek nie uslyszal ze go chwalę, ale kapiel o 20, butla i do spatowa, potem jedzonko ok 3 i 7 z pobutką :-)
AAAA o ząbkach to lepiej nic nie mów, dzisiaj beczy od 7 i jak poszedl spac o 9 to dalam mu ibufenD i jeszcze biedak spi. Jak się stuka lyżeczką to już głośno słychać, wczoraj tak cichutko było :-)
Dziunka a co sie dzieje ze takie skierowanie potrzebujesz??? Mam nadzieje ze nic powaznego!
Jeśli dobrze pamiętam to dziunka miala guzka na tarczycy :-(
Trzymamy za Ciebie kciuki, mocno, mocno żebyś miała duzo siły na pisanie na bb

Dziunka sooory ze wczoraj mnie nie bylo na spotkaniu kangra ale mi się chlop rozchorowal, a wiecie jak to zle jak chlop chory, Pewnie się od nas z synkiem zaraził, tylko synek juz prawie zrdowy, a my dalej chorzy. Smialismy sie z kim on na basen w srode wyskoczy:-D:-D:-D:-D

reklama
a ja wam powiem ze ze mna cos nie tak ... od 3 dni ciagle głowa boli ... dzis z rana wstalam zawiozlam meza do pracy wrocilam i słabo mi :| glowa boli miesnie bola nawet palce jak pisze :| :| jestem totalnie wykonczona ... ale czym ? :| no wlansie ....... nie wiem co ze mna :((( dobrze choc Pawełek dzis grzeczny :(

a może kasiula też jesteś ciśnieniowcem? teraz jest bardzo wysokie ciśnienie... jeszcze do jutra ma rosnąć, a potem już spaśc, nie mogę się docekać... albo może jesteś uczulona na coś, co teraz pyli?

a zawsze wasza mała ma na sobie body w domku??

U mnie zawsze jest body z długim i bluzeczka z długim i spodenki, bądź rajstopki, jak są śpioszki to bez dodatkowej bluzeczki.
Moim zdaniem nie można kierować się tym w co ktoś ubiera dziecko bo w każdym mieszkaniu jest inna temperatura, inna wilgotność itd. U mnie nawet jak jest 22-23 stopnie jest wilgotno i dość rześko, u teściów natomiast mały lata w samym body bo to jest mieszkanie w bloku i tam wiecznie gorąco. Na podłodze u mnie samej w domu nie położę dziecka ale u teściów jest taka ciepła, że śmiało mógłby pełzać.
Na dwór tak samo - przecież co miasto, kraj to inna pogoda. Ja ubieram wg uznania, na spacerku i po spacerku zawsze sprawdzam karczek i odpowiednio modyfikuję. Jeszcze nie zdarzyło mi się spocić dziecka, ale może dlatego, ze my na spacerku gdzieś do godziny jesteśmy (nie chce mi się łazić...) ;D

reklama
Iza nigdy nie zwracalam uwagi z cisnieniem :/ moze i racja ... :| wezme dzis ciśnieniomierz od tesciowej zobaczymy

Pasii no wezme wezme magnez moze i racja ... a co do spania to tez prawda :| chociaż ja sypiam od 5 miesiecy na dobe gora 6h i do tej pory bylo oke :| a co do kawy to pije rozpuszczalna z jednej łyżeczki wiec to nie kawa tylko napój o smaku kawowym ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry