reklama

Listopad 2009

Dziunka a Wy nie macie jakiegoś okresu wypowiedzenia? bo kasy WAm za kaucje nie odda :/
M pojechał po zakupy, Antek spi a ja leze i sie bycze :D poczytam sobie Allena i bede sie relaksowac

reklama
ALE SUPER!!!!!!!!!!!! ZUPEŁNIE SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM!!!!!!!!! GRATULACJE I SPOKOJNYCH 9-CIU!!!!!

Może ja :-D okresu ani widu ani słychu nadal...ale Ilona twierdzi ze mam jeszcze czas - ufam jej:-D
Ale jak teraz patrzę na te nasze nowe 3-pokoje to mam ochotę zaszaleć:rofl2: a potem rozsądek bierze górę...........

Po co podwójny, Kubuś już dwa latka będzie miał, więc więcej na nóżkach, a zawsze można kupić dostawkę do wózka:tak:
Zresztą Kilolek coś wie o prowadzeniu podwójnych:-D

Nie strasz, my o Asię 3 lata, mówisz że potem idziejak burza?
dziunka dzięki :-) , też się do końca nie spodziewałam że się uda
myślę że z wózkiem możesz mieć rację , widziałam kiedyś dziewczynę co miała do dostawki dorobione (możliwe że przyspawane) takie krzesełko rowerowe i drugie dziecko mogło stać lub siedzieć tylko bez oparcia , a że szwagrów mam zdolnych więc jakby co mogą mi coś takiego zrobić :tak: , no i trzymam kciuki żebyś do mnie dołączyła ;-):cool2:
Ania ogromne Gratulacje;) super;) a jeszcze niedawno pisalas, ze nie mialabys chyba cierpliwosci do dwoch:-):-) na pewno bedziesz miala ta cierpliwosc, uwazaj na siebie;-)
ja dzisiaj bylam z Mlodym do popoludnia na dwogodzinnym spacerze, On ciagle na nozkach, nawet wozka nie bralam:) juz nie mial sily ale nie chcial mimo to na rece tylko On siam;) heh, teraz spi i chwila wolnego;)
przed Kubą też nie miałam cierpliwości ale jakoś dałam rade to i teraz trzeba będzie ;-)
a spacerek rewelacja ,mój to póki co nie bardzo ma ochotę na samodzielne chodzenie po polku ,woli sobie siedzieć albo żeby go nosić

NO KURDE NIE WIEM CO SIE DZIEJE :( mały ma ciągle goraczke. leki nic nie zbijają a wrecz odwrotnie. za kazdym razem jak dam syropek to temperatura idzie w gore średnio o pół stopnia. robie mu zimne oklady na cale cialko a zwłaszcza na glowe. teraz spi od godzinki z mokrym recznikiem na glowie.
dobrze, ze chociac pije wode z soczkiem. jesc nie chce. mąż wraca szybciej z pracy i ma kupic nurofen dla dzieci, bo moze ten ibuprofen to jakies *****, na wszelki wypadek mam tez jakis syropek z paracetamolem. zobaczymy jaks ie mały obudzi.
Aniu gratulacje. ale Ci zazdroszcze. wiem ile to wysiłku wymagało i staran (wiadomo dlaczego). MEGA GRATULACJE! MEGA ! MEGA! MEGA! NIECH FASOLKA ROŚNIE ZDROWIUTKA!
słyszałam że najlepiej chłodzić głowę ,stopy i okolice wątroby
co do ciąży to powiem ci że o dziwo nie było tak ciężko jak za pierwszym razem ale mój gin z pl powiedział że endo póki co uśpiona ;-)
Aniu ale Ci zazdroszcze!!!!! :D A i ogromnie gratuluje :):):):) planowaliście czy tak wyszło? :cool2: Nic sie nie chwaliłaś ;p [no chyba ze przegapiłam coś].
Ja to sobie moge pomarzyć póki co.....ale może za rok....dwa....hmm kto wie. Bardzo bym chciała...zeby ich dwójka była, juz nie mówiąc o trójce....

A my po ponad 2 godzinnym spacerku, młody był spokojny i wesoły bo wczesniej pospał 3 godzink :):):) a teraz bawi sie lego duplo a ja pisze :) zaraz musze mu zrobic jakies jedzonko. Wiecie jaki plus jelitówki mieliśmy??!! Ze Marcel nauczył pić się samą wode. I dobrze. Niby pił soczki rozcieńczane 50 soku a 150 wody ale woda tez zdrowa :)
Coś jeszcze miałam pisać ale wiadomość o ciąży AniSm mnie powaliła z radości w ogóle szoooookkk! i zapomniałam :D:D Do później babeczki....
nie planowaliśmy ale też nie zapobiegaliśmy ,po prostu wiedziałam że to jest ten dzień i nie pozwoliłam chłopakom uciec za szybko :-D:-D:-D:-D ale nie przypuszczałam że się uda
Byliśmy wpłacić kaucję, w sobotę przeprowadzka:szok:

Ja tam wolałabym na wiosnę, wtedy dziecko uczy sie chodzić, a tak nasze dzieci były skazane na naukę w śniegu i błocie i do tego skrępowane kombinezonem. Zawsze obiecałam sobie poród na wiosnę i coo? Mam dwa na zimę!
może i masz rację ale za to nasze dzieci mają idealny wiek i porę do nauki siusiania nie pieluszkę bo wakacje i one już takie świadome tego powinny być i można wypuszczać je na dwór w majteczkach pod warunkiem że ma się podwórko :tak: , tak jak Ilona napisała ,plusy i minusy ma każda pora roku
Dziunka a daj mi linka na to Twoje miszkanko nowe :) co wlasciciel mieszkania w ktorym teraz mieszkacie na Wasza wyprowadzke?
Pamietam te listopadowe smutne , ciemne wieczory. Do tego nieprzespane noce i depresja gotowa. Zle wspominam te pore roku i majac porownanie z kolzanka ktora w kwietniu pare dni po porodzie wychodziła na długie spacery w pieknym slońcu to wole wtedy :)
ale nie ma co gdybac. To ze udało sie nam przy Antku niemal za pierwszym razem nie znaczy , ze teraz tez tak bedzie
zimowe spacery też są pełne uroku pod warunkiem że się chodzi w odpowiednie miejsca i jest trochę śniegu hehe :-) , no i chyba mając już jedno dziecko to się inaczej podchodzi ,chociaż zobaczymy ;-)

Zrobię Ci sesję jak się wprowadzę, ale w sumie nie ma co pokazywać ;)

Marta my nawet umowy nie mamy, więc może mnie cmoknąć;-)

Ania są też takie dostawki, ponoć się sprawdzają, choć ja byłam sceptyczna Dostawka do wózka dziecięcego BuggyPod | Dodatki do wózków | Poza domem | BabyMama.pl – sklep z artykułami dla mam i niemowląt

3mam za słowo:D:D:D:D
ale ta dostawka świetna!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ania a ja Ci proponuje taki:

Promocja BABY JOGGER CITY SELECT Wozek 16 OPCJI SU (1480087962) - Aukcje internetowe Allegro

może być pojedynczy podwójny i w ogóle super:):):):)

u mnie organizm osłabiony po chorobie złapał gronkowca i pojawił sie jeczmień na oku :/ nie do końca jestem pewna , czy to jęczmień , bo jest w wewnetrznym kaciku oka. Całe oko napuchniete i jego okolice :/
Agrafka Ty sie odchudzasz? miało byc zdjecie w bikini!!!!
A skąd wiesz że to gronkowiec, jeszcze masz spuchnięte to oko?
.....
Ja od 7 sprzatalam, prasowalam - chyba z 5 pralek prania mialam a nic jeszcze nie ugotowałam ;/ pomysłu nie mam.
Ula 7 pralek, a czemu tak dużo??? kiedy Ty to wszystko prasujesz
Ja miałam dzisiaj malemu przygotowane na obiad: gulasz z udka z kurczaka z marchewką i ryzem, mama mówila ze wcinał aż milo.
Szybko wrócilismy ze spaceru . Był tylko krzyk , płacz i lament. Tylko u mamy na rączkach mniej płakał. W domu dostał schłodzony jogurcik i chyba nieco mu ulżyłam , bo to być może 3 dolne. Dostał 5 ml ibufenu i śpi
To macie tak samo jak my, u nas wychodzą trzy 3 :szok::szok::szok: widać je pieknie juz pod dziąslem. Teraz się tylko boję kiedy dadzą nam popalić
no i koniec wesołości. mały znów ma 39 stopni i ciągle "mamuje" czyli marudzi. chodzi za mna i "mama mama ma ma am mama". nie chce w ogole jesc. troszke pije. nie ma kataru, kaszlu. nic. moze byc taka wysoka tem. na zeby??
Mieliscie moze już trzydniowke?

nawet dwa :) i na obu dwie kreski :) a w sumie to 4 hehehe
Gratulacje!!!! super wiadomosc, trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze
...
Ja tam wolałabym na wiosnę, wtedy dziecko uczy sie chodzić, a tak nasze dzieci były skazane na naukę w śniegu i błocie i do tego skrępowane kombinezonem. Zawsze obiecałam sobie poród na wiosnę i coo? Mam dwa na zimę!
ej moje dziecko uczyło się chodzic zima, a zaczelo chodzic 18 grudnia, wiec pierwsze kroki byly w sniegu i lodzie, a tez listopadowy synek :)

świetna ta dostawka :tak: ,muszę mojemu pokazać :-)
Ania a ja Ci proponuje taki:

Promocja BABY JOGGER CITY SELECT Wozek 16 OPCJI SU (1480087962) - Aukcje internetowe Allegro

może być pojedynczy podwójny i w ogóle super:):):):)
może i funkcjonalny ale raczej nie dla mnie , jakoś do mnie nie przemawia , za to mam upatrzone albo xlandera xa ;-) ewentualnie casualplay s4 ,mojemu podoba się bardziej ten drugi ,co prawda mam jeszcze dużo czasu do zakupu ale żałowałam że dla Kuby nie miałam takiego , no i na pewno wersja 3w1:-)

reklama
pamiętam, tylko nie wiedzialam ze to gronkowiec wywoluje. moja babcia kiedys w szpitalu zlapala gronkowca i lekarz jej powiedzial, ze jak raz sie to zlapie to juz siedzi w organizmie. moze dlatego ci to jeszcze raz wyskoczylo, nic tylko obraczka. Musisz nacierac

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry