reklama

Listopad 2009

reklama
jakby miała wybór to pewnie że fajnie urodzić wiosną ale o Kube się staraliśmy 4 lata więc po prostu szliśmy na żywioł , no i się udało dość szybko w sumie to można powiedzieć że za pierwszym podjeściem

Gieoska rozumiem doskonale. taka nasza rzeczywistośc niestety.
Kiedyć myślałam o jedynaku zeby było latwiej , ale tak sobie pomyslałam , ze jak nas zabraknie to synek zostanie sam jak palec. Poza tym oboje mamy rodzeństwo

hej laski
u nas też ciężka nocka Kuba ma mega katar i do tego wczoraj zaczął kaszleć , no i co chwilę się budzi w nocy , a przez to i ja nie śpię
u mnie dzisiaj na obiad pomysł na danie : karkówka z ziemniakami z tym że zamiast karkówki polędwica :) , a dla Kuby kluseczki z serka homo :)
chciałam wam powiedzieć że jak wszystko dobrze pójdzie to będe mamą listopadową 2011 :)))

ALE SUPER!!!!!!!!!!!! ZUPEŁNIE SIĘ NIE SPODZIEWAŁAM!!!!!!!!! GRATULACJE I SPOKOJNYCH 9-CIU!!!!!

powiem wam że byłam zaskoczona i nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać bo z jedne strony chcieliśmy ale jak przyszło co do czego to się zaczełam zastanawiać czy dam rade
martolinka no już bliżej niż dalej hehe
a może któraś do mnie dołączy??:D

Może ja :-D okresu ani widu ani słychu nadal...ale Ilona twierdzi ze mam jeszcze czas - ufam jej:-D
Ale jak teraz patrzę na te nasze nowe 3-pokoje to mam ochotę zaszaleć:rofl2: a potem rozsądek bierze górę...........

zobaczymy co to będzie ,jak na razie podwójnego wózka nie kupuje,wszystko wyjdzie w praniu ;)

Po co podwójny, Kubuś już dwa latka będzie miał, więc więcej na nóżkach, a zawsze można kupić dostawkę do wózka:tak:
Zresztą Kilolek coś wie o prowadzeniu podwójnych:-D

jakby miała wybór to pewnie że fajnie urodzić wiosną ale o Kube się staraliśmy 4 lata więc po prostu szliśmy na żywioł , no i się udało dość szybko w sumie to można powiedzieć że za pierwszym podjeściem

Nie strasz, my o Asię 3 lata, mówisz że potem idziejak burza?

ANIA OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!

Mi termin porodu na jesien sie bardzo podobał i ciąża także. W te miesiące można takie pysznosci sobie jeść, swierze owoce, warzywa przecież to miesiące ich największego rozrodu ;p Ja sobie tak dogadzalałam ze szok, wszystkiego na straganach wbród, aż sie te warzywa i owoce do mnie usmiechały. Te mega wspaniałe sniadanka ach!!! Delektowanie się ciążą na wiosnę, w lato, z ubraniami też nie było problemu bo lepiej sie ubrac w ciepłe dni niż w zimne ;p A w zimę? A na zimę się rodzi maleństwo, ochwowuje, zeby na wiosnę juz bardziej swiadome mogło podziwiac na spacerkach swiat :)

Ale się objadłam............pękam :) Były taty imieniny 3 dniowe, wiec jedzenia tyle ze nawet wybredna Ula ma co jeść :) a siostra napiekla takie ciasta ze hej...

Mykam do lozeczka na film bo Olis spi :)

U mnie dzis kapusniak o taki: Wielkie Żarcie - Przepis - Kapuśniak teściowej

Cześć :-)

Opowiem co u Nas :P;-) Wczoraj B z okazji urodzin moich zabrał mnie na kolacje i na film 3D :-).
Patryk w piątek miał 'wykrytą' anginę więc się leczymy nadal.
Andari- Patryk miał tak ja Twój malutki ,że 38-39,5 przez ponad dwa dni . Nie chciał jeść i pić a nie było po nim widać dopóki nie pojawiła się ta gorąćzka.

Aniu- G RA T U L U J Ę :tak:

Ja dziś idę do solarium ;-) i może zdąrze jeszcze kupić sobie jakąs bluzkę :)

Mój Patryk własnie sam rozebrał się z bluzki i teraz powyciągał body haha Jaki dekold ma teraz hehe :-D

Dziunka- a Ty jesteś w tej ciązy czy nadal nie wiesz?

Ania ogromne Gratulacje;) super;) a jeszcze niedawno pisalas, ze nie mialabys chyba cierpliwosci do dwoch:-):-) na pewno bedziesz miala ta cierpliwosc, uwazaj na siebie;-)
anadri oj a co to z Krystiankiem?? Biedny:( przszla ta goraczka? A mialam wlasnie pytac kiedy sie umawiamy na jakis spacerek:) ja jestem chetna jak cos
dziunka, agrafka powodzenia w odchudzaniu:) i szybkich efektow!

ja dzisiaj bylam z Mlodym do popoludnia na dwogodzinnym spacerze, On ciagle na nozkach, nawet wozka nie bralam:) juz nie mial sily ale nie chcial mimo to na rece tylko On siam;) heh, teraz spi i chwila wolnego;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry