Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a czemu? kwestie finansowe? my chcemy tylko, albo aż dwójkęMarta tez bym chciala wiosenno-letnie dziecko zimowa mam juz dwojke ale niestety chyba 3bejby sie juz nie dorobie:-(
a czemu? kwestie finansowe? my chcemy tylko, albo aż dwójkę
hej laski
u nas też ciężka nocka Kuba ma mega katar i do tego wczoraj zaczął kaszleć , no i co chwilę się budzi w nocy , a przez to i ja nie śpię
u mnie dzisiaj na obiad pomysł na danie : karkówka z ziemniakami z tym że zamiast karkówki polędwica, a dla Kuby kluseczki z serka homo
chciałam wam powiedzieć że jak wszystko dobrze pójdzie to będe mamą listopadową 2011))
powiem wam że byłam zaskoczona i nie wiedziałam czy mam się śmiać czy płakać bo z jedne strony chcieliśmy ale jak przyszło co do czego to się zaczełam zastanawiać czy dam rade
martolinka no już bliżej niż dalej hehe
a może któraś do mnie dołączy??![]()
okresu ani widu ani słychu nadal...ale Ilona twierdzi ze mam jeszcze czas - ufam jej
a potem rozsądek bierze górę...........zobaczymy co to będzie ,jak na razie podwójnego wózka nie kupuje,wszystko wyjdzie w praniu![]()

jakby miała wybór to pewnie że fajnie urodzić wiosną ale o Kube się staraliśmy 4 lata więc po prostu szliśmy na żywioł , no i się udało dość szybko w sumie to można powiedzieć że za pierwszym podjeściem