reklama

Listopad 2009

Dziunka przykre to strasznie. mam nadzieje, ze ta chemia pomoze i nie bedzie miał strasznych skutków ubocznych.
( nie wiedzialam ze w PL tez jest spis :D i nawet do glowy mi nie przyszło czemy mialabys robiz spis skoro mieszkasz w PL :-D)

reklama
Wiesz u nas każdy niemal w tym samym momencie zaproponował ze odda mu swoją własną nerkę. Bez wahania. Ja zrobiłabym to nawet teraz, w tej chwili.Ale to niemożliwe, bo nikt mu nie zrobi przeszczepu dopóki jest jakaś droga leczenia. Nawet taka straszna.

A poza tym to takie niesprawiedliwe się wydaje, bo jak na niego spojrzysz to aż niemożliwe że jest tak chory. A w szpitalu prawie by go załatwili, bo nikt nie podejrzewał że u tak młodego chłopaka może być zator płucny, wszystkie objawy książkowe i to ja pierwsza wyszukałam w necie że to zator. I dopiero jak mama powiedziała lekarzom to od razu go na oiom, w ostatniej chwili go odratowali. Chłopak gasł w oczach:-(

Acha jeszcze Wam powiem numer. Asi znowu wychodzi to znamię. A przecież znikło kilka miesięcy temu:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Dziunka - kciukasy zaciśnięte... mam nadzieję, że choroba pójdzie precz. Co do Asi dwójek - różnie to bywa, w zależności od dziecka i ... najlepsze z możliwych trzeba czekać wrrrrrrrrrr
Polaa - "wdychaj nasze powietrze" ;-) oby Kuba był grzeczny podczas tego pobytu.
Edit.
Kikolek - brak słów... ehh ludzie nie mają chyba poważniejszych stresów w swoim życiu, więc sobie wynajdują problemy.

Witajcie,
chałupka posprzątana, obiad gotowy :tak: u nasa pada wiec jestesmy w domku, ale moze po drzence pogoda się "okresli". Musze jeszcze materiały na korki przygotowac , ale to pozniej

Dziunka wez bo Ci nakopie
!!!! jaka sepsa
Trzymam kciuki za Macka:tak:

Dziunka dzieki!! W ogóle nie wiedzialam ze jest taki spis internetowy i trzeba go wykonać!! Co do zębów to niby wg co czytałam dwójki czy dolne czy górne powinny wyjść do 16 m-ca. Nam własnie wychodzi dolna lewa dwójka. Ale prawej ni słychu ni widu :D Ale schematy to mozna sobie schować do szuflady ;] jak widac zęby naszym bąblom wychodzą kiedy chcą....

anadri nie siedze na forum na pewno tyle co w domku:-):-)
a ze teraz jestem sama (rodzice w pracy, siostra i brat w szkole, a Kuba spi) to korzystam hehe;) mama wczoraj dzwonila do pracy i zmieniala sobie zmiane z popoludniowej na ranna zeby dluzej posiedziec z nami :-D byl to dla Niej niezly szok, ze przylecielismy niespodziewanie ale byla i jest bardzo zadowolona:tak:
A jeszcze nie wiem na ile przylecialam tutaj;-) 2 , 3 tygodnie, zobacze jak mi dentystka powie ile jej bedzie potrzeba czasu zeby mi zrobic z zebami. Ale na swieta wracam na pewno, do meza:tak::tak: zatesknie sie chyba za Nim:zawstydzona/y: najpozniej wracam 21 kwietnia.
dziunka ach zal mi tego Twojego brata:( trzymam kciuki za Niego:tak:
kilolek szkoda gadac, brak slow po prostu, rzeczywiscie Go stresujesz, nie ma co...ze bibule ma przyniesc??!!:szok::szok: oj Mam nadzieje ze sie to rozwiaze i wreszcie odetchniesz i sie jeszcze bedziesz z tego smiala kiedys;-)

Bylam z Mlodym na spacerze i spotkalam kilku znajomych, ale byli zdziwieni ze jestem:-D i tylko pytali czemu nic nie powiedzialam, ze bede:-) a jak mowilam, ze nawet rodzice nie wiedzieli to jeszcze wiekszy szok:)

tesknisz za rodzinka??
no to szukaj tanich biletow i lec:) uciesza sie na pewno:-)
nam sie udalo naprawde tanio kupic:)
ja za to odwrotnie, polecialam tylko ze wzgledu na siostre, ktora ma w maju komunie i na ktorej nie bede mogla byc:-( przywiozlam jej prezent i jest zadowolona:-)
chociaz sie rozplakala jak jej powiedzialam, ze mnie nie bedzie.
Ja tez troche sie rozerwe, babcia sie zajmie Kubusiem a ja nadrobie zaleglosci z kolezankami ale troche mi smutno bo maz zostal:-( ja tu juz taka jestem, choruje na tesknice:/ ale zleci nawet nie wiadomo kiedy:tak: jak to zawsze jak sie jest w PL:-)
Wiesz ja sie juz przywyczailam ze tam mieszkam, ze tam mam dom ale rodzine tez trzeba odwiedzac:) mam nadzieje, ze nastepnym razem to Oni nas odwiedza:-)

Mama jak nie wypełnisz przez net to po prostu przyjdzie do Ciebie babka lub facet i Cię w domu przepytają ;-)

Pola a gdzie w Pl jesteś?

Dziewczyny Asia jest ciapowata i nic nie je i nie pije :(

Bwacie się dborze!!

Bdanaia na pweynm anelgiskim uneriwstyecie wyzakały, że nie ma znczeania, w jaikej kleojności napsziemy lietry wenąwtrz wryazu, blye tlkyo pirwesza i otsaina lreita błyy na soiwch mijsecach. Rtszea mżoe być dolnwoie poszamiena, a mmio to bedzięmy s stniae pczyrzetać tkest bez wikszęego prleobmu. Diezje się tak dlteago, że nie cztaymy kżdaej z lteir odelndziie, ale wrayz jkao cłoaść.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry