reklama

Listopad 2009

hehe gosiulek dobre

co do kina, to wida nie jestem przewrażliwiona :D Nie wiem nawet jak Kuba to zniesie, ale spektakle oglądaw cąlości, choć fakt, ze w trakcie wstaje, przełazi na moje siedzenie, podskakuje i śpiewa :D no i w trakcie zwykle jest przerwa

Edit: Ania w tv obejrzy ale w kinie to inaczej

reklama
hej ;)

ale jestem wkurw...:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Mam ochote doslownie przypier...mojemu tak, zeby poczul raz a porzadnie:wściekła/y:
jeju, albo ja jestem taka glupia albo nie wiem co:/
Niech sobie zalozy jakis wolontariat ale ja Go mam gdzies:/

ostatnio, hmmm, nie najlepiej :( a zreszta brak słow, trafilam chyba na za dobrego chłopa, dosłownie :(

kilolek ja to chyba bym Kuby nie wziela jeszcze do kina, On by na pewno nie wysiedzial:no: no chyba, zeby mnie zaskoczyl:-D

jesli chodzi o te testy to tez kupuje je hurtowo:-D u nas 4, 5 funta za 25 sztuk:tak:

chodziło mi o to żebyś stworzyła taki kinowy klimat , wiesz zasłonięte okna itp ;) , mój to przed tv jak siądzie to mało kiedy całą bajkę oglądnie , chociaż ostatnio zainteresował go strażak sam :) więc muszę go ściągnąć na drogę do pl

pola ja tak miałam wczoraj z moim ,no i dopiero niedawno zaczeliśmy rozmawiać ale też jeszcze dość oficjalnie :)

Ania ja z Moim nie mam zamiaru rozmawiac przez dluzszy czas!! Jak mnie zdenerwowal, szkoda gadac :( a On jaki milutki:szok: " Kochanie nie bedziesz zla jak sie poloże?", hahaha!!!
On jest, tak jak napisalam, za dobry :( nie tylko dla mnie i to mnie wkurza strasznie:/
" Kotku trzeba dac kazdemu druga szanse" - jak ja to slysze to mam dosc (moze i racja ale bez przesady), powinnysmy miec napis na drzwiach: " Jesli brakuje Ci kasy to wejdż do nas, damy od razu":wściekła/y: ha i nie musisz oddawac:wściekła/y:
a ja rozmawia z kims przez telefon i slysze: " jasne, nie ma problemu, no dobra, pewnie, kiedy ile ?" to mam dreszcze:/ albo On sie zmieni albo z nami koniec, postanowione!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry