reklama

Listopad 2009

reklama
ehhh sie zdenerwowałam.....walnęła mega petarda gdzies pod oknem.... jak się wystraszyłam to mi o mało serce nie wyskoczyło, nie spodziewałam sie.... no i brzuch mnie rozbolał... poprosze o cisze nocna!!! ;-)

U mnie OLi juz spi. W ubiełym roku spędzalismy je jednak u nas w domku z rodziną, a poprzedni rok u znajomych. Pamietam w ubiegłym roku ze Oli zasnął o 23.45 i jak go polozylam zalowałam ze te 15 minut nie przetrzymałam do 24 bo fajerwerków u nas było tyle ze szok. Obok sąsiad robił sylwestra.

Dzis polozylismy sie w sypialni przy okienku przy podłodze i czekalismy na fajerwerki. Wczesniej strzelali a my polezelismy ok pol godzinki i nic z tej strony nie strzeliło, słyszalam cos ale my nie widzielismy. Z tego wszystkiego Oli cos się zaczął bac, ale nie samych faJerwerków ale tego czekania, strzeli czy nie wiec musialam go mocno przytulic bo chciał i tak z nim lezałam. Usnął dziecinka moja. Obiecałam mu ze maz nagra swiatełka.

My szampana nie mamy, nawet nie lubimy, ale maz robi drinka sobie a mi malibu :)

nooo drugie kakao właśnie chleje ;-)
chyba bede go miala dosc na cale zycie... wieczorem zrobiłam brytfanke kremówki, ale chyba dopiero rano bedzie odpowiednio stężała wrrrr a takiego smaka mam......

SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU DZIEWCZYNKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oli spi, ja nagrałam go spiącego (nie mogę znaleźć filmiku z ubiegłego roku, chyba nagrywałam go komorką, muszę zerknąc na stary telefon), H poszedł dla małego nagrywac fajerwerki, ja piję malibu, strzelają ale okna mamy mega szczelne i myslę ze Oli sie nie rozbudzi, idę nacieszyc oczy :)

reklama
no to szczesliwego. D. wrocil 4 min po polnocy :baffled: tak czy siak nie miałam bardziej popsutego i samtnego sylwestra.
Walą fajerwerki nam pod oknami jakby z karabinu........ciekawe kiedy młody sie obudzi.....

O boże spacerowicze zrobili strzelanine petardową własnie pod oknem marcela :D:D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry